sarilale123 ayisigimmm bazı testler negatif veriyor bende de öyle oldu bu gebelikte. 3 gün gecikti test negatifti kan pozitif çıktı
Busraaaakkk ayisigimmm Doktorlar 5 gün gecikmeyi normal kabul ediyor stres vb. Döllenme kısmını da geç olup olmadığını ancak ovülasyon testi kullandıysanız bilebilirsiniz
rojbinnertas Benim de öyle ilk başta kahverengi bi kan ama akıntıyla birlikte sonra kırmızıya dönüştü lekelenme olacak şekilde pedi doldurmadı şimdi tamamiylen geçti test te yaptım negatif
BKZ Adet 10 gün gecikmeye kadar normal kabul edilir test negatifse stres yeme içme gibi nedenlerle gecikmesi normaldir
ayisigimmm BKZ adet olacakmış gibi hissetmiyorum ama 1-2 hafta kasıklarımds batma ve ğöğüs hassasiyetim oldu geçti şuan ar ara batıyo sadece
BKZ ayisigimmm olabilir bende de öyle oldu adet olacağım diye oturup ağladım sonra beş gün gecikti ama adet belirtilerinden farklı göğüs hassasiyeti vardı hamileymişim
sarilale123 ayisigimmm evet kesinlikle kanda çıkıyor varsa. Ben herkese test yaptım negatif diyodum meger hamileymişim