sirius8 kelebek_2 8 haftalık ölçüm için çokk erken bir hafta. Ben bir önceki hamileliğim riskli diye hep perinatolojiye gittim doktorlar başlarda ölçüm için erken diyorlardı yani niye sizi endişe ettirdiler şimdiden anlamadım
bebitonunannesii Kızlar dunden berı ara ara agrılarım var ama hafıf ve sankı bebek rahmımde hareket edıyor âdet sancısı gbı vajına ystumde hafıf agrılar acılemı gıtsem sızde de oluyormu normalmı yoksa
3oglanannnesi bebitonunannesii erken doğum geçmişim var fitile hamile olduğumu öğrendiğim an başlıyorum doğum yapana kadar kullanıyorum sadece günde 1 alıyordum kısalma olunca 2 kullanmaya başladım
senaninannesi_ zemzem66 amin amin ağır iş yapmıyorum aslında arada sırada gelip işimi yapanlar oluyor gündelik iş yapıyorum bazen evim çok pisleniyor ama yapıcak bişey yok merdiven inip çıkmıyorum
zemzem66 aprilbaby bnmde 13 ve 17 de 35 ölçüldü iyi deyip gnderiolar bişide vermiolar şuna bına dikkat et flnda demiolar yükselme ihtimalide oluyormı
zemzem66 aprilbaby sürekli aynı doktor olmuo zaten canım perinatoji takipliyim hepsi aynı şeyi söylüo hatt geçen hafta artık normal gebe polikinliğine git dediler
aprilbaby zemzem66 şuan kaç haftalık devlet hastanesi 25 altı sıkıntı olduğu için çok umursamıyor özeldeki doktorum baya korkutup ilaç başlattı uzun süre yattım her doktor farklı tabi