GozdeKB Kızlar merhaba uygun fiyatlı ve hafif kullanışlı travel sistem bebek arabası kullananlar modelini yazabilir mi
babymom2026 GozdeKB ben 4 baby diye bir marka aldım puset ve oturma yeri takılıp çıkarılıyor öneririm
bbaskal GozdeKB evet ben memnunum tam bir fiyat performans ürünü ayrıca pusetiyle beraber aldım yanlış hatırlamıyorsam şuan Civil de indirim de bir bakmanı tavsiye ederim
Kubraa06 sarilale123 yoyko ultimate aklınız varsa almayın çok ağır bi araba ben aldım sonra sattım pişman oldum katlanınca kocaman yer kaplıyor tekerleklerini çıkarmadan bagaja bile sığmıyor
saziment GozdeKB bilgim yok bacım üste çıksın ben inglesina markasının bebek arabasını aldım çok hoşumuza gitti kaliteli duruyor
GozdeKB saziment bacım o baya pahalı galiba ona gücümüz yetmeyebilir 🥲 ev kira eşimin aldığının yarısından fazlası gidiyor
sarilale123 Kubraa06 oysaki 07 kg yazıyordu nette yanlış hatırlamıyorsam, capsule egg şansı arttı o zaman. Gidip bakıp almak istiyordum, yorumumuzda beni etkiledi. Teşekkür ederim
babymom2026 sfgghjj sanirim degil ama puseti veya oturma yerini kendinden tarafa takabiliyorsun çift yönlü görevi görüyor bir nevi
saziment GozdeKB hmm anladım bacım yoyko falan da fena değil indirime giriyor sık sık ona bak istersen diğer alternatifte baby joe o da fena değil
YedigiAyaziUnutanKurt GozdeKB kraft magic aldik tek elle acilip kapanabiliyor, manevralari cok rahat, ağırlığı falan oyle cok fazla degil. Puseti de i size. İndirimde bulursaniz kacirmayin. 22 kiloya kadar da cok rahat tasiyor saglam yapisi var.
myangelson GozdeKB joell aldım tyden sipariş verdim 1 yıldır kullanıyoruz memnunum çok pahalı birşey almaya gerek görmedim. Çift yönlü ama puseti veya portbebeyi çıkartıp çevirmek gerekiyor koldan çift yönlü değil. Portbebe karşı yöne bakarken kapatıldığında çıkartmaya gerek yok direk öyle kapanabiliyor çok ağır değil bence kullanımı falan kolay