Herkese merhaba güzel anneler ve anne adayları
Sürekli ne zaman gelecek falan diye sitem ettiğim oğluşuma kavuşma hikayemi sizlere anlatmak istiyorum. Her şey çok hızlı gelişti sizleri de çok uzun tutmak istemiyorum. Gündüzünde kasılmalarım oluyordu yalancı sancılarımın sayısı artmıştı ve annem ne olur ne olmaz gidip açılmana baktıralım falan deyince gündüz 4 gibi gidip muayene oldum hiç açılmam yoktu sancı da çıkmamıştı. Eve geldik akşamına biraz merdiven inip çıktım ve kardeşimle 30 dk tempolu yürüyüş yaptık. Ve yengem dediki benim doğumlarımda nane limon çok işe yarıyor denesene dedi 2 bardak falan içtim öyle belki yararı olur diye sonra uyuyakalmışım gece bir kere belime ağrı girdi uykudan uyandım pozisyon değiştirip geri uyudum sonra saat 4 gibi bir ağrı ile uyandım resmen yerimden fırlattı beni belimden girdi ve peşine büyük tuvaletim geldi anladım ki süreç başladı hemen not almaya başladım 2. Gebeliğimdi sürecin daha hızlı ilerleyeceğini biliyordum sancılarımın başlangıcı bile 6 dk ara ile başladı ve kısa sürede 4 dk ya düştü hemen annem eşim yola koyulduk. Hastaneye girdiğimde 6 cm açılmam vardı. Hemen yatışım yapıldı 10 dk bir nst bakıldı doğumhaneye çıktık sancılar 1-2 dk da geliyordu vajinal muayene yapılırken ebem suyunu oatlatıp bebeğin başını düzelteceğim süreci birlikte yöneteceğiz dedi suyum patlatıldı sancıların yanına ıkınma hissi eklendi 3 kere uzun nefes ile ıkındım oplum doğdu 💙🤍 çok güzeldi bacaklarımı içe kapatmazsam popomu kaldırmadan ıkınırsam yırtılmayacağımı söyledi sürekli ebem ve yırtık kesi olmadan doğum oldu. Sabah 6 sularıydı ezan okunuyordu oğlumun ağlayışları ile gözlerimden süzülen yaşlar daha anlam kazandı. Darısı sizlere olsun😍