Buse0600 Ankara Çankaya Yaşam hastanesinde doğum yapan var mı? Memnun kaldınız mı? En önemlisi 2026 da doğum yapıp ne kadar ödediniz? 31 haftalığım doğum yapabileceğim uygun fiyatlı özel hastane bilgisi olan var mı Ankara’da başka?
bbaskal Buse0600 Ben A Life Pursaklar hastanesine gidiyorum çok memnunum ama siz konum olarak nereyi istiyorsunuz acaba
momdiary06 Buse0600 ortadoğuya gidiyorum doğum paketi almadım şu an muayene 2700 doğum ücreti 55 bin temmuz ayına kadar dediler
edanurkdrsz Buse0600 2025 Aralık ayı Keçiören Medical Park ile anlaştık uzman dr 85bin prof 95di güncel halini bilemiyorum. Ankara’da en uygun fiyatlı özeller sanırım a life, lokman hekim ve orta doğu hastanesi
sabiyana__ Buse0600 doçent doktor Fırat mutluya gidin kesinlikle ebesi cennet abla mükemmeldir harika ikisi de ilk doğumum onda oldu yani Ankara’da tek bence süper ötesi öyle mi anlatmaya kelimeler yetmezzz
merve1221 bbaskal merhaba bende A life pursaklara gitmeyi düşünüyorum ama muayeneye eşleri alıyorlar mı acaba?
bbaskal gozdenur06 ben yılbaşından önce doğum paketi satın aldım 56 bine ancak şuan bir değişme var mı bilemiyorum
bsrelif Bende özel istiyorum ama komplikasyonlar ve yenidoğan üniteleri için yetersiz olduğunu düşünüyorum
bbaskal bsrelif ben ilk doğumumu Gazi Üniversitesinde yaptım Ankara’daki en iyi tıp fakültelerinden biri ama inanki berbat bir deneyimdi benim için o yüzden şuan özel hastane bana inanılmaz iyi geliyor yeterki olup olmaması noktasında aslında gittiğin özel hastaneye de bağlı açıkçası hepsi aynı olmuyor ya
bbaskal gozdenur06 ama şuanda bir çok özel hastaneye göre fiyatı uygun açıkçası ben doktorum için de biraz burayı tercih ettim ondan aşırı memnunum eğer düşünürseniz değerlendirme yapabilirsiniz Gülşah Karakuyu
bsrelif bbaskal bende Bilkent düşünüyorum ya özel ile devlet arasında nasıl bariz bir fark olabilir ki mesela
gozdenur06 bbaskal gülşah hanıma bir kere gittim cinsiyet öğrenmek için çok güler yüzlü iyi bir doktor maddiyatım el verirmi bilmiyorum inan hiç devlette doğurmak istemiyorum şuan 25 haftalığım 30. Haftadan sonra belki gidip hastaneyle konuşabilirim yardımcı olurlarsa belki tercih edebilirim
bbaskal gozdenur06 evet çok iyi bir hekim gerçekten ve benim ilk doğumumu yapan hocanın asistanlığını yapmış ben birazda o yüzden tercih ettim kendisini
bbaskal Buse0600 evet doğum paketi satın aldım ben 10 haftadan beri düzenli olarak gidiyorum gidiyorum Gülşah hanımda takipliyim
Buse0600 bbaskal peki nakit mi ödüyorsunuz karta taksit yapıyorlar mı nst ler pakete dahil mi bilginiz var mı acaba
bbaskal Buse0600 nakit ya da karttan tek çekim taksit yoktu maalesef sınırsız nst hakkınız var şeker yüklemesi detaylı ultrason tarama testleri vs hepsi içinde
bbaskal Buse0600 hastane karttan taksit yapmıyor ama tek çekim yapıp banka üzerinden kendiniz taksit yapabiliyormuşsunuz öyle demişlerdi bana
Buse0600 bbaskal tamamdır çok teşekkür ederim peki sizden bir şey rica edebilir miyim ben şehir dışından geleceğim ve fiyat vermiyorlar telefonda gelip görüşün diyorlar hasta kabulden güncel doğum ücretini benim için öğrenir misiniz bir daha ki kontrolünüzde
busrakralice Medikal park 120.000 koru 100.000 Medicana 125.000 olarak fiyat aldım iki sene önce Medicana da doğum yaptım çok memnun kaldım fiyatlar malesef bu sene çok uçuk daha karar veremedim bende hastane için
bbaskal busrakralice evet malesef bende hepsinden fiyat aldım en başta ama ortalama sunulan hizmet zaten aynı bence tabi önemli olan bence doktor kalitesi şuanki doktorumdan zaten aşırı memnunum onun içinde biraz A Life tercih ettim