dedimayse izmir sada hastanesi canim doktorum Gökhan Önal dı. Orada doğumhanede yapılıyor ancak dogumhanenin içinde kişiye ayri oda var ben normal odadaydim annem ve esim de yanimdaydi müdahale ve kontroller icin doğumhane odasina geçmiştim yani anestezi kısmında zaten bir sey hissetmiyorsun damaryolundan ilaci veriyorlar burnuna oksijen takıyorlar sen uyuyorsun zaten yarı baygin yapılmıyor devlette aneztezisiz yapiliyor ama özelde aneztezili yapiliyor diye biliyorum. Uyandığımda yine dogumhanenin içindeki kendi odamdaydim 2 3 oda vardi yanlis hatırlamıyorsam cok odalara bakmadım ama ben tektim odada hasta olarak, dogumhanenin icinde ayri bir ameliyathane salonu vardı orada da sezaryen yapılıyordu benden sonra direkt sezaryene girmişti doktorum haftan küçükse belki ilacla direkt dusurmeni sağlayabilir veya direkt anesteziyle kurtaja da alabilir ama kurtaj işleminde uyuduğun icin aci falan olmuyor benim haftam cok oldugu icin ilk normal dogum gibi bir süreç yasadim erken haftalarda olmak fark ettiriyor surec açısından