nononomolfix bende hikayemi anlatıyım umut olsun birebir aynı durumdaydım sizinle sebepsiz eşte hareket az sadece gerisi mükemmel ne devlet ne özel ne macun ne bitkisel hamam kürler neler denemedim ki 3 kez klomen çatlama ignesi negatif,3 aşılama negatif,1 tüp bebek negatif, 2.tüp bebek tuttu şükür 😊bana 2.yılımda gittiğim bahçecide doktor dedi ki aşılama boş iş yüzde 12 sans yapmayalım direk tüp bebek yapalım dedi aşılama normal ilişkiyle aynı 2 yılda olsa olurdu dedi ben hic hazır degildim yaşımda gençti yok dedim aşılama yaptıracm negatif tabi yetinmedim ne akla hizmet 2 kez dha aşılama yaptırdım devlette yine negatif tüp bebege başladım hersey mükemmel yüzde 70 sans verdiler yine negatif sebep bilinmiyor dedim son kez deneyecem bu defteri uzun süre kapatacam tabi bu arada 5.yılımdayım yeni pozitif gördüm gecen zamana bak şimdiki tüp bebek doktorumda boşuna aşılama yaptırmıssın dedi nacizhane tavsiyem 1 kezden fazla aşılama işine girmeyin zaman para kaybı bide aynı igne ilaclar bedene zarar