merve588 Bumah kaybettigim bi esyasi hiç olmadı hiç aşırı düzenli bi oglum var bebeklikden bu yana herseyi yerli yerinde ben başka yere koysam bile alır kendi odasindaki yerine koyar
Mrh16 Bumah Kehribar kolyemizi kaybettik deli gibi aradım evin içinde kaybettiğimiz sen eminim ama hala yok bulamdim şaka gibi 🙄
namkol1 Bumah Saç ayırma tarağı. Sürekli tarak arıyorum ben evde. Gına geldi artık 😂 kız çocuğu taramadan da çıkamıyoruz
aframoms13 Mrh16 ay onu bende hiç bulamadım en kötüsü de hediyeydi ve hediye paketinde dolaba koydugumdan eminşm ama birdaha hiç bulamadım 🥲
Mrh16 Bumah cokcuk 4bucuk yaşına girdi ümidi çoktan kestikte hala yok evin içinde nasıl kaybolduğunu hala aklım almiyo😀
elifayaz112_ sarilale123 benim de kızımın küçükken 3, 4 tane emziği vardı hepsini birden kaybederdi😅 En son kayboldu ben de daha almadım emmeyi bıraktı 😅
Sevgiiss Bumah ben oğlumun isimli çantasını kaybetmiştim nerde kaybettim en ufak fikrim yok içinde ateş ölçer gitti ona üzülüyorum 😁
sarilale123 elifayaz112_ bizim bi tane hep evde fazladan olurdu bir gece ara ara bulamadık ağlamaktan uyutamadım, o günden sonra akıllandım