kartanesi___ Kızlar ben 15 kilo alarak doğuma girmiştim. İlk 1 haftada 10 kilo hemen gitmişti ama 5 kilo kaldı gitmiyor (doğum yapalı 38 gün oldu)😭😭😭Dikkat ediyorum emziriyorum da ama nafile😭😭😭gitmeyecek mi şimdi bu 5 kilo 😭😭😭
Busranur_mnts kartanesi___ ben de 18 kilo aldım 9 u gitti iki haftada 9 u kaldı hemen gitmez gibi çünkü çok acıkıyorum gece de yiyorum az yiyince sütüm de azalıyor 🫠
kartanesi___ beautiful_ ben kolay kilo verebilen biri değilim😭ama 10 gündür çok dikkat ediyorum hem sütümün kesilmeyeceği hem de kilo verebileceğim şekilde besleniyorum ama kilom gram oynamıyor moralim bozuldu😭
beautiful_ kartanesi___ Olsun kuzumm kiloyu sorun etme verirsin Daha erken acelete etme bu kadar kendini üzme 🥺
Busranur_mnts kartanesi___ şimdilik kiloyu takma canım ya ek gıdaya başlasın ondan sonra kendimize dikkat ederiz ben öyle düşünüyorum şimdş bizim de güçten düşmememiz lazım kahvaltıdan neri bişey yiyemedim başım dönüyor şimdi sıpa da gündüz pek uzun uyumuyo 30 dk 1 saat anca işlerimi yapamıyorum
Havin49_ kartanesi___ aşko benim de bi 10 kg vermem lazım üst üste hamile kalınca 80 leri 85 leri gördüm
kartanesi___ Busranur_mnts evet ben de kahvaltıdan beri bir şey yiyemedim kalkıp hemen şimdi yiyeyim:(