anapanda12 Bol masaj tavsiyemdir. Kan akışı için. Bir de sık sık dinlenmek ayakta çok durmamak lazım. Bel ağrıları hamileliğin kabuslarından bence
NimetDilmen anapanda12 Ilk defa bu haftada basladı bel ağrım ve hep oturuyorum ondan mi acaba diye dsunmeye basladm resmen. Kalcama bacaqma vuruyo sanki oturamiorm aqrıdan
anapanda12 NimetDilmen şiddetlenirse dikkate alıp bi uzmana danışın. Benim ilk gebeliğimde de 18. Haftadan sonra sıklaştı şiddetli şiddetli oluyo nefesimi kesiyordu normaldir diyip önemsemedim erken doğum belirtilerindenmiş 22 haftada gebelik sonlandı. Artarsa doktora gidip danış
NimetDilmen anapanda12 ALLAH korusun İnşaAllah dediqin qibi olmaz senin icinde cok üzüldüm peki neden kaynaklandqni soylediler mi?
Sevinc72 Bende 23. Haftadayim benim son 3 haftadır çok bel ağrım var özellikle çok yorulduğum günlerde yattığımda sağımdan soluma dönemiyorum masaj haricinde kullanabilecegimiz bir krem yada yağ yok mudur acaba
NimetDilmen Sevinc72 Seninki daha siddetliymis ALLAH yardmcın olsun. Doktoruna sordun mu peki normalmiymis?
Sevinc72 NimetDilmen amiin Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz iyi olsun da dayanırız inşallah daha bu cuma gidicem kontorle, inşallah bebeğe zarar vermeyecek bir krem tavsiye eder doktorum