masalvepoyrazinnesi böyle akıyor aşıyı olalı iki ay oldu neredeyse kolu iyice sisti ve şimdide akıyor çok huzursuz acıyor mu ondan mı acaba
aysegulk07 masalvepoyrazinnesi BCG aşısından bi süre sonra oluyor böyle olması aşı tutmuş demek sağlık ocağı hemşiresiyim bu aşıyı yapıyorum canım normal bu elleme ovma sadece akanı sil verem aşısının tutmuş olmasını gösteriyor kendiliğinden geçiyor ve iz kalıyor aşı süreci bu geçmiş olsun canım
kaya_kaya masalvepoyrazinnesi enfeksiyon kapmış canım mutlaka hastaneye veya sağlık ocağına götür antibiyotikli krem yazarlar. Ağrı yapar daha çok
masalvepoyrazinnesi aysegulk07 ya bende korktum öyle görünce enfeksiyon kaptı sandım bide baya ağlayıp huzursuz olunca
pnarbyrk masalvepoyrazinnesi enfeksiyon değil. Aşıdan sonra bu şekilde şişip patlaması normal. Aşının tutmuş olduğunu gösteriyor. Patlatmayın ama sakın. Geçmiş olsun
aysegulk07 masalvepoyrazinnesi Yoo bi sıkıntı olmaz her hafta ailelerden böyle fotolar geliyor bana herkes endişeleniyor ama geçiyor siz ellemeyin sadece silin orayı 3-5 güne geçer
merveeski61 Benim oğlum 2 yaşında bütün aşıları yapıldı şimdiye kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmadım geçmiş olsun bir önce iyileşir inşallah
Busrasisman masalvepoyrazinnesi eğer verem aşısı yani bcg aşısı olduysa normal bize hemşiremiz bir süreden sonra şişip akıntı olur sen sakın şişmiş diye dokunma demişti
Deletedmom_657 masalvepoyrazinnesi ay cok kötü ya ben hamilelikteki asilari bile olmadim . Gecer insallah biran evvel