derya_1010 Allaha güven bebeğine güven sen çok sağlıklı geleceksin annecim seni bekliyorum diye konuş güzelce hiç bişey olmaz bende korkuyordum canım ama Rabbimden gelecek olanın önüne geçemeyiz bu dünyada yicek ekmeği varsa senin şevkatli kollarına gelecektir zaten bi saç neyi değiştirebilir ki ona bakarsan vücut tüylerini de almayalım hiç onları kökten koparıyoruz bu sadece uçlardan gidiyor 🤷🏼♀️ bende ilk tereddüt etsemde Rabbime güvendim sonra saçma geldi zaten anne mutlu bebek mutlu❤️😍 12. Haftadan sonra endişelerin 1 tık azalıcak ben hala korkuyorum çevremde 6 aylık ölen mi dersin doktorum doğumuna 2 gün kala ölen bi çocuğu söylemişti ben soru sormuştum hani ani ölümler neden oluyor diye pek bi sebebi yok yani büyük haftalarda çok az da olsa olabiliyomuş yani anlıcağın doğuma kadar kalbimiz ağzımızda yaşıyacağız kendini ne kadar olumlarsan her şey güzel gider Allahın izniyle karar yine senin sen en stressiz nasıl olcaksan öyle yap beni o kırık saç uçları çok içimi daraltıyordu şimdi saçlarımı dümdüz görünce hoşuma gidiyor içim rahatladı 🌸 Sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun sonradan kestiripte hergün pişmanlık yaşayıp pinpirik olacaksan bırak kalsın artık doğumdan sonra kestirirsin