anapanda12 İlk gebeliğim 22 haftalık sonlandığı için çökmüştüm 21 haftayı atlatıp 22den sonra başlamayı planlıyordum ama gene dayanamayıp battaniyeler zıbın setleri hastane çıkışı emzik falan aldım bebek elbiseleri de pek şeker dayanamıyor insan
Merve2332 anapanda12 Allah tamamına erdirsin sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin , cinsiyet nedir , güle güle kullansın
anapanda12 Bedenen de artık altın haftalardayız iştahımız iyi hafif göbüşlendik günden güne kuvvetle depikliyoz içerden dışarıya ... Rabbim hayırla kucağımıza almak nasip etsin inşaAllah 🤲🤗
anapanda12 Mom72626 sebebi tam bilmiyorum ama doktorlar ağrısız sancısız geldiği için rahim ağzı yetmezliği dedi çok ağlamıştım bu bebeğimde de açılmam oldu bi ay önce serklaj oldum önlem aldım ama takdiri ilahi... ikinci şans bebiş için hazırlıklara devam 🤗
Merveakts Ben de bikaç parça tulum aldım sadece, çok hevesleniyorum ama bi taraftan da erken mi diye düşünüyorum 🤔
Irono Zibın emzik 5 li hastane cikisi haric hic birsey almadim herkez 6 aydan sonra tavsiye ediyor Allah herkeze saglikli kucagina almayi nasip etsin gerisi hallolur insallah 😍🤗
Merve2332 Irono çok ağırlaşırım bişey yapamam gibi geliyor hemen odasını falan hazırlamak istiyorum bende acelemi ediyorum
Mom72626 anapanda12 ayyyy allah yardımcınız olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Benim açılmam yok ama her ay takip olacağım. Doktorum serklaj yapabiliriz ama şimdilik her ay takip dedi. Mucize gebeliğim oldu. Yarım rahimliyim ondan doktor serklaj dedi
anapanda12 Mom72626 Rabbim yardımcın olsun inşallah canım benim sağ salim bütün hamilelere de bize de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin inşaAllah 🤲🤗❣
PinarCor Kizlar Bellonada bebek odadi fiyatini bilen varmi? Birde 6 metre kare hali assaga yukari bellonada kac TL yardimci olurmusunuz lütfen
Merveakts Merve2332 aslında oda yapıp yapmamakta karasızım mobilyaları almaya başlarsak karar veririz heralde, doğum Ağustosta haziran gibi mobilyaları ayarlarız diye düşünüyorum 🤗
Irono Merve2332 mobilya odayıda 6 ayda basliycam insallah cok aceleci davranip besik konusunda flan yaniliyoruz hep
Irono Merve2332 o konuda bende oyle dusunuyodum agirlasirim flan diye ama kendimi oyle bir motive ettim ki onceden yerimden kalkmiyodum simdi 1 dk oturmuyorum 😊 5 ayda aldigim 8 kiloya ragmen 😂
SevcanKumluca Ufak tefek zıbın kıyafet falan aldık başka bişey almadım henüz yatak araba falan bakıyoruz da bana erken geliyor eşim bian önce almak istiyor ama bekletiyorum az daha zaman geçsin diye en azından hayırlısıyla 7 aylık olsun diyorum şuan tam 20 haftalığız. Alacağım şeyleri belirledim zaten bitek sipariş vericez o da kolay diyorum bakalım rabbimden hayırlısı 🙏🏻💞 sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻🧿
Kubra-91 Biz de 20yi bitireceğiz inşallah az kaldı🙏 kıyafetlerden özendiklerimi aldım anneannesi babaannesi de alıyor sağolsunlar. Kıyafet anlamında pek alınacak bişey kalmadı sanki ama ufak tefek olursa bulunca alırım diyorum yine. Bir de beşik aldık o kadar. Ama bence erken yok artık ya çünkü sonrasında ne olacağını bilmiyoruz çıkamayız bakmayız. En iyisi halimiz varken ağırlaşmadan içimize sineni almak bence👍🏻
Minikkalbimm Bende zıbın aldım tulum aldım iki hastane çıkışı kayinvalidem aldi birini kendi annem aldi e gerek yok baska almicam ama tulum, cit citli badi hiç yetmicek gibi hissediyorum 🤦ilk doğunca çok kaka yapiyolar ya her yere fışkırıyor 🤦bu yüzden buldukça almaya çalışıyorum ama buyuk alıyorum artık uzun süre kullanalım diye odayı bende bilemiyorum başlasam mi yavaş yavaş olur diye ama erken işte insan bilemiyor 18+4 şimdi bakalım artık nasip 💁