Ars2223 hangisinden fayda gördüm inan bilmiyorm csnım ama bence benim tahminimce haptan yani. Cnkü aylarca çektik haptan haberimiz yoktu doktorda demedi kremlerle atamadık devlette ödemiyordu o hapı , o dönemi göçmenler vs ile uyuz yaygınlaşınca devlet sonradan karşıladı biz ilk ücretli aldık sonraki ay şansımıza devlet onayladı karşıladı hapı kullanınca hafifledi sonraki ayı bitti
Hapı da 2 ay kullandık kg ye göre günde kaç
Alacaksın diyo doktor eşim ayrı yazdırdı hapı ben ayrı yazdırdım çocuğa bi tane ezip veriyorduk az bi meyve suyu içine filan ama ciddi 6 ay çektik ilkbahar yaz ayımız burnumuzdan geldi özel bi ücretli krem var devlet ödemiyor adını unuttum doktor broşür vermişti onu aldık doktoeunndedigi karışımıda ücretli yaptırdık kükürtlü sabunuda aldık evi dip köşe günlerce temizledik hergün nevresim değiştik ama hergün bak abartmıyorm sana en son o uyuz hapını ve kremleri birlikte kullanınca ki uyuz hapınıda 2 şerr kez yazdırdım yani eşim ayrı ben ayrı aldık öyle böyle 6 ayuı geöti
Zor kurtulduk sonrasında geçse bile o kaşınma hissiyatı psikolojik olarak bi süre kaldı ama kabus gibiydi umarım senin o seviye olmaz kaşımaktan yara ediyorduk o kremleri sürünce ev bile kokuyordu leş gibi yaz dönemi sürekli ısı pencere açık olduğu halde kremin kokusu dayanılmazdı hapı sor lütfen doktoruna versin biran önce iyice ilerlemeden biz 3 4 ay çekince hapı öğrendik ve istedik doktordan belki bu kdr çekmeyecektik ayrıcada kendimde çok titiz biriyim yani buna rağmen geldi başımıza