AydinRemzi GamzeCan ilk oglum 39 +5 te 2. Oglum 38+4. Ikısınde de sancım yoktu acılma oldugu icin yatısım oldu 😊
Habibe08 Duygu85 ben o kadar beklemeyi hic istemiyorum ya 37+1 deyim bugun 38 e girince hemen istiyorum ama tabi benim istememle olmuyo
Habibe08 ozgeya bende 37+1 deyim erkekler 40 dolduruyo ya genelde ondan korkuyorum bende o kadar beklersek diye insallah sizin gibi olurda 5 gun sonra gelir oglum☺️ Kac kilo dogdu
Sclscl ozgeya merhaba. Kendi sancınız oldugunu nasıl anladınız o an nasıl bi sancı girdi nasıl oldu bende 38+5 haftalığım arada aşağ tarafıma bıçak sokuyo gibi oluyo ama günde 1 kere falan
Duygu85 Habibe08 zamanında olması en güzeli oğlum 4 kilo doğmuştu 😂 gözleride fıldır fılfırdı maaşallah en güzel zaman ne ise sen ve bebeğin için o oldun inşallahhhh
ozgeya Habibe08 bana kalsa keşke daha kalsaydı,sonuçta normal süreci 40 hafta,Allah’ın bir bildiği var ki o kadar durmaları gerekiyor.bence öyle düşünmeyin. 2954 gram doğdu bebeğim
ikinciprensimgeliyor Habibe08 ben ilk oglumu 37+3te dogurdum nisanim gelmisti.bence kiz erkek farketmiyor.gelecegi varsa geliyor bebisler😄
SelmAkqun Habibe08 😂😂 herkesin aynı deqil canm burda okuduqum postları qörünce coqu kisi 39 olmadan doqurmus benmki nie o kadar kalms icimde anlamadm 😂😂 simdi kızıma hamileyim bakalm o ne kadar kalcak 😂😂
Esrabayrakdar Habibe08 38+3 nişanım gelmişti bi gün öncesi kendi sancın yeterli olmadığı için suni sancı ile normal doğurdum
Esrabayrakdar Habibe08 acı eşiğine bağlı benim canım cok tatlıdır ama mesela ağda falan yaptırdığımda canım yansada dayanırdım dirayetim yüksek biraz ama işte doğum farklıda olsa hiç can yanmıo diemem ama emin ol anlık sonrası missss 🙏🏻
Mervee15 Habibe08 39. Haftada sancılanacak hastaneye gittim 4 cm açılmam vardı ve 3 saatte Doğum yaptığı kendi sancımla ☺️