Eyildizzzzz Günaydın kızlar ben ayın 3ünde saat 22 de 18mm tek yumrta için ovitrelle yaptım ayın 5inde de iğneden sonra 31. Saatte ilişki oldu maalesef tek ilişki oldu nöbet olaylarından dolayı tek ilişkiyle kalan var mı şansım var mı acaba
aycacil Eyildizzzzz inşallah güzel sonuçlar alırız canım bende bir gün önce 2 sinde vuruldum bekliyorum 🤲🏻
mystery94 Eyildizzzzz cnm benmde 3. İğnem cuma günü ayın 6 sında 7sine bağlanan gece cumartesi 01:00 de vurdum iğnemi doktor 24. Saati değerlendir sonraki gün boş sonra dolu şeklinde ilerle dedi. Yani pazar ilişki olmadı cumartesi oldu. Sonra pazartesi tekrar bu şekilde yaptık 2 hafta böyle devam et dedi bi dolu bi boş. Fitil verdi bide estrofen diye bi ilaç verdi 2 hafta kullanıcam onlarıda sana ilaç verdiler mi bide kasıklarım çok sızlıyo sizde de öyle mi
sevimlipandahii Eyildizzzzz bende senden 5 gün önce vuruldum Benim 10.olmasna rağmen kasık ağrım bel ağrım devam ediyo
aycacil Eyildizzzzz evet benimde çatlatma iğnesi yaptığımdan beri bel ağrım geçmedi iki gündür de kasıklarım başladı ağırlık var gibi bi kaç gündür test yapıyordum bugün artık iğnenin etkisi de geçmiş tek çizgi oldu inşallah bizimledir bebeğimiz ☺️
Eyildizzzzz Ay bende akşam gidip bi test yapıyım iğne erken etkisini kaybetmiş sizde inşallah 🙏🏻☺️ ☺️
aycacil Eyildizzzzz umarım öyledir ama iğnenin etkisinin bu kadar çabuk geçmesine şaşırdım biraz daha sürer demiştim burada okuduklarımdan herkes farklı oluyormuş demekki ☺️
Eyildizzzzz mystery94 bende aralıklı bel ve kasıl ağrısı oluyor ama bana sadece klomen verdi günde bir 5gün kullanacaksın diye sonra iğneyi yaptım tek doz o kadar başka ilaç vermedi canım bana
mystery94 Eyildizzzzz aa bel ağrısı olanlarda genelde tutuyo ya inş öyledir bende sadece kasık ağrısı var
Eyildizzzzz sevimlipandahii bugün iğnenin 8. Günü bakalım hesaplarken iğneye göremi yumurtlamaya göremi hesaplıyoruz
evrem07 sevimlipandahii , bende 9 martta iğne oldum. 3 kez ilişki oldu ama kasık ve şiddetli bel ağrım var sizde de mi öyle