zclk Kızlar bu haftayı tamamlamamla birlikte kasıklarımda regl olacakmışım gibi ince bir sızı, bazen bel ağrısı ve genelde ayaktayken oluşan karnımda sertleşmeler var bu doğumun ya da açılmanın habercisi olabilir mi???
kbrklc16 zclk evet cnm hazrly9 kendni bende suan 39 haftaligim gece 4 ten beri sanci cekiyorum evde hala.duzensiz 10 dakikada bire inse gidicem hemen
Busraaaakkk zclk Aynısı bende de var gece bel ağrısına uyandım hatta. 38+2 olduk, nişan ya da suyum gelmedi henüz. Beklemedeyim bakalım
rvsss zclk bnmde 2 haftadır regl ağrısk gıbı ağrıö oluyor çok hafif vuruyor ama düzensiz 38+2yim bnde
Semanur_71 kbrklc16 Busraaaakkk benıöde cpl sıddetlı belıö agryo kopacak gıbı resmen arada bel le bırlıkde kasılma oluyor ama bel agrsısı hep var bende tuö tuslara basıyoruö resmen.38 gırecegız sexeryam somraso vajınal deneyeceğim onyuzfrm bu hafta gelırse ıyı pşır dedı doktor
mrvshnsrcgl Agrılar geçmiyorsa gün gectıkçe artıyorsa dk sayın yavasdan doğuma hazırlanmaya baslamıs demektir
mrvshnsrcgl zclk dinlenince azalıp geçiyorsa yalancı sancıdır, ama şiddeti gittikçe artarsa 10dk bir 7dk bir derken 2dk bire düşünce doğum başlıyor takip edin bu süreçte egzersiz yapabilirsiniz acılmanızı kolaylastırmak için
Semanur_71 Busraaaakkk sümuksu yapışkan yeşil bir akıntı geldi doktora sordum muhtemelen rahime ağzı yumuşamış demişti
zclk Semanur_71 valla çok cesaretlisiniz benim ilk doğum olmasına rağmen vajinal yapabileceğime inanmıyorum siz sezaryen sonrası vajinal deniyorsunuz helal olsun inşallah her şey gönlünüzce olur🙏🏻
Semanur_71 zclk neden inanmıyorsunuz vücudunuzun gücüne inanın Allahın izniyle yaparsınız inşallah siz de ben de hayırlı doğumlar geçiririz
Semanur_71 zclk benim kızım da sancılarım Çöktü ama açılma olmadı bunda bir ümit belki kaçmam olur diye bekliyorum inşallah olur ne olur dua edin çünkü gerçekten normal doğum yapıp bir an önce ayaklanmak istiyorum sezaryen de zor oluyor hemen ayaklanamyosum
rvsss zclk evet ben de o ağrıyı hissedince yarım kalan işleri yapayım gelicek bu hafta dedim ama bugün yine 3-4 defa vurdu o sancı tatlı tatlı yine bu saat oldu gelen giden yok😅
snanrdmr @zclk ağrı geliyo ama kasılmalarınıza dikkat edin nişan vs doğum zamanıda direkt gelebilen bişeymiş kasılmalarınızın arası sıklaşırsa doğum başlangıcı oluyo bebek sertleşiyo gibi olup 40-50 saniye rahatlamazsa desem daha doğru olur kasılma içinde arasıda düzenli oluyo kasılmaların 5 dakikada bir 40 saniye sürüyo yani