Huzurunsesi3 Bugün 5 gün oldu baş ağrısı boyun ağrısı geçmiyor birde sezeryan dikişler şişmiş ne yapmalıyım ne önerirsiniz genel oldum ben
bademli_puding Huzurunsesi3 aşkım sezaryenden sonra baş ağrısı çok normal hastanede dr onun için kahve iç diyor dikişlerinde şişmişse istersen bi dr görün sıkıntı olmasın
yeniigebe Huzurunsesi3 sezeryandan sonra bir haftayı parol plus ile gecirdim pembe renkli olan iyi geliyor bir de Nascafe icebilirsiniz
seeviim Huzurunsesi3 bana kahve işe yaramadı ben hastaneye acilden girmiştim serum vermişlerdi enseden kollara vuruyodu çaaatt diye baya baya hafifledi ben de 5. gün dayanamayıp gittim. Geçmiş olsun size de
Huzurunsesi3 bademli_puding ya İlk doğumda tavsiye etmişlerdi Nescafe şimdilerde hiç bahsetmediler bile 3 doğumum 5 tane içtim sonra içmedim halim yoktu bişi yiyip içmeye
Huzurunsesi3 seeviim ben de mi gitsem zaten sezeryandan sonra kürtaj olduğum için tekrar muayene gideceğim 12’sinde
Huzurunsesi3 seeviim benim de enseden kollara vuruyor başımda çatlıyor normal bir ağrı değil sürekli bu ağrı kesici içiyorum
seeviim Huzurunsesi3 gitmenizi bende işe yaradığı için tavsiye ediyorum umarım sizde de işe yarar ama dikişinizi kesinlikle göstermelisiniz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama en azından ebeye falan gösterin
seeviim Huzurunsesi3 ya sürekli ağır kesici içmeye korltum ben emziriyorum diye bi dw bebek kucağımdayken anidem kollara vuruyordu gerçekten serum çözdü benim derdimi inşallah siz de kurtulursunız bir an evvel