QueenBahar_ 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun bütun kadınlar mutlu olmayı hak ediyor 🫶🏻🩷🌸 Hepiniz birer çiçeksiniz 🌸🌸🌸
QueenBahar_ QueenBahar_ Çiçeklerimm @ErsBegAs @deletedmom43191 @penbe_karisi @Herseydenbiktim @vanilya_kokusu_ @myangelson @saziment @beautiful_ @ikiprensesannesi___ @Baklavaseverim @Deleted33000 @hd_d @eslem2121 @sevimlipandahii @demirrleydi_ @Alya05 @orhismommmmmm @elifsn23 @melegim91 @damlasv @kartanesi___ 🩷❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Gokturkmom_ QueenBahar_ Kadınların korkmadan yaşayabildiği, kadın cinayetlerinin olmadığı bir dünya dileğiyle… Kadınlar Günümüz kutlu olsun. 🌸
orhismommmmmm QueenBahar_ canımmmmm 💓💗💕 başta senin ve butunnn ciceklerımın kadınlar günü kutlu olsun kendınızı güçsüz hissettıgınızde aynaya bakın mükemmel varlıklarsınız sizi seviyorum 💕💕🌷🌷🌷🌷🌷
myangelson QueenBahar_ ayy canım çok teşekkür ederim senin ve bütün kadınların kadınlar günün kutlu olsun ♥️
beautiful_ QueenBahar_ oyy canım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun çiçeklerimiz hiç bir zaman solmasın iyiki varız iyiki varsınız Çok sağol Birtanem seni seviyorum ❤️