sumeyra13 sumeyra13 annem vanda ben bursa’da annem gelene kadar geç olur mu yetişebilir mi onu da bilmiyorum
sumeyra13 sumeyra13 çok istiyorum annem gelsin yetişsin Diğer şekil kayınvalidem insanlarla dalga geçmeyi seviyor herkesin içinde herşeyi anlatıyor insanı rezil ediyor
rvsss sumeyra13 gerçekten saf kötülük ya bunları düşünüp stres yaratma kendine inşallah karışmaz sana sende tepkini göstermekten çekinme bence sınırını koy açık açık söyle rahatsızlığını biraz böyle insanların ağzının payını vermek lazım
anneyim01 sumeyra13 açılır koltuk altı gögüs bıyı bölgesi dudak üstü Yüzde lekelnme vs eşlik edyorsa bunların hepsi doğumdan sonra Gidyor Yüzdeki lekenme kalrda Genatel bölge İle koltuk altı kararması gecyor
Fatmanur12345 hanimhanimcik erkeklerde oluyor canım doğumuma bile erkek girmişti kontrolleri erkeklerde yapıyor açıklık var mı vs vs
Fatmanur12345 hanimhanimcik ben de utanırdım diyordum ama o an utanmayı hiç düşünmüyorsunuz kızlar o an caninizi bebeğiniz düşünüyorsunuz
Fatmanur12345 sumeyra13 sağlıkla gelsin 😍😍🥰🥰 insan heyecanlanıyor kime benziyor alışabilecek miyim annelik nasıl bir şey diye
sumeyra13 Fatmanur12345 aynen öyle ya bir an, önce kavuşmak istiyorum ama bazen, inanamıyorum anne olacağıma daha dün kendim küçücüktüm okula gidiyordum