sumeyra13 Kızlar ya benm vajinamda aşırı bi kararma oldu ve ben bu durumdan çok etkileniyorum çekiniyorum normal doğum olacak bide doktor ebe görecek çok utanıyorum Rengi açılsın diye ne yapabilirim, 37 haftalığım
maco61 sumeyra13 benimde öyle ya çokta zor alıyorum tüyleri mecbur jiletliylrjm. 2. Ama yinede acayip korku ve utangaçlık var ya🤦🏻♀️ Allahım sağlıkla kolaylıkla doğuralım kurturalım, son zaten Allah 2 çocuguma sağlık sıhhat versin olmayanlara versin benim için yeterli
hanimhanimcik Hormonlar değişiyor normal çekinilcek utanılcak bişey yokki günde kaç doğurtuyor onlar bakalım neler görmüşlerdir onlar için el kol bacaktan bir farkı yok🤣
anneyim01 doğumdan sonra rengi acılıyor hormondan sıkıntı yapma onlar neler neler göryor tüy yumagından tutunda 😁
anneyim01 sumeyra13 açılır koltuk altı gögüs bıyı bölgesi dudak üstü Yüzde lekelnme vs eşlik edyorsa bunların hepsi doğumdan sonra Gidyor Yüzdeki lekenme kalrda Genatel bölge İle koltuk altı kararması gecyor
sema0526 097 erkekler acaba neden kadın doğum doktoru oluyo bayan olsa ne kadar güzel olur çoğu insan utanmaktan muayeneye gidemiyor erkek kadın doğum doktoru kadın doktorlardan daha çok
Ozlemerikci543450 sumeyra13 o anda eengine çok takılacaklarını sanmam ki açılma anında zaten rengi tipi pek normal olmuyor 😂
Gencbirannis Hah canım sen onu niye dert ediyosun ben normalde muayeneye gitmeden 1 gün önce vücut temizliği yapıp öyle gidiyorum kıl tüy duş almak falan benim ilk doğumda perşembe günü randevum vardı çarşambadan temizlenecektim doktor acilden bir çağırdı yatış verdi hepsi kaldı rezil oldum ama yapacak bişi yok duşta alamadım😂
Busranur_mnts sumeyra13 normal canımnya gebelikte vücut değişiyor hiç dert etme onların tek odağı bebek benim aniden suyum geldi daha erken diye düşünüyordum tüylerim vardı hafiften
rvsss sumeyra13 benimde öyle çok şaşırıyorum😂 koltuk altım boyun bölgem göğüslerim baya karardı doğumdan sonra geçiyor dediler geçmezse bi hamam kese köpük yaptırırız artık
sumeyra13 rvsss gögüs uçları zaten kömür gibi 😂gerçi ben orayı çok önemsemiyorum kimse görmeyecek ama işte vajina sıkıntı