minegz Hamile kaldığınızda 4 aydan sonra evinizde kişisel lazer cihazı ile sadece yüzünüze lazer yapıp bebeğin gelişiminde bir problem olmadan doğum yapan var mı aramızda
[silindi] minegz lazer cihazları deri altı iltihaplanması yapmış bazı insanların yorumlarında öyle görmüştüm instagramda (hamile değil normal) ama hamile insanlarda da farklı yan etkileri olabilir sanki
babysmom1 minegz benim doktorum evde yapabilirsin ama güzel merkezindeki cihazları yasak demişti bende 1-2 sefer yüzüme ve koluma yaptım bir sorun yaşamadım ama fırsata bulup yapamıyorum şuan. Elimizdeki telefonlar daha çok radyasyon daha çok tehlike fikrimce
emineuc Bende de var o hepimizin bildiği markadan doktora sordum yapılmasını önermedi ne olur ne olmaz diye hatta markanın sayfasına mail attım onlar da yapmayın dedi bir kereden bir şey olmaz ama siz yine de yapmayın riske girmeye değmez derim
hanimhanimcik Hamilelere önermiyorlar lazeri bildiğim kadarıyla istersen doğumdan sonra devam et canım
senemtolga minegz ben kullaniyorum cok şükür sikinti yok yuzumde kullaniyorum tabi sadece ve arada da bacaklarima
senemtolga minegz dedigim gibi ben kullaniyorum. Nadir bacsklarima cogunlukla yuzume sikinti yasamadim cok şükür
beyzaygun Ben erkek tipi yüz kıllanmalarımı doktora söylemiştim çok normal lazere gitmemi önerdi zaten o demeden gitmiştim içim daha rahat oldu ben sadece yüzüme gidiyorum bel altı korkuyorum o riski alamam
retibesahin @“minegz” Gebe kalmadan önce kullanmaya yenı başlamıştım doktora danıştım Kesınlıkle önermıyorum dedı evet hoşuma gıtmese de kullanamıyorum rısk almak ıstemedım