vannessaa Ozlemmm3535 Ayy abla benim iki ay önceki reglim aşırı ağır geçti resmen can çekişiyordum. Üç saatte bir ped değiştirmek zorunda kalmıştım. Ama geçen ayki reglim normalin dışında aşırı hafif geçti. 4-5 gün sürdü normaldi gün sayısı ama 4-5 gün boyunca toplam kanama bir pedi bile geçmedi. Bu ayki adetime de iki gün kaldı ve gerçekten inanıyorum hamile olduğuma. Şimdi sizin yorumunuzu da görünce içim ayrı bi ümitle doldu. İnşallah gebeliğiniz vardır sizinde❤️❤️❤️❤️❤️
Ozlemmm3535 vannessaa ben de senin yorumunu görünce şu an Ümit’le doldum canım inşallah çok ümitlendim ve gözlerim doldu inşallah ikimiz de hamileeyizdir 🥹💝 Rabbim şu mübarek ayda herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
vannessaa Aykerny ay gerçekten aynısı oldu ve şuan adetime iki gün kaldı o kadar hevesli ve emin hissediyordum ki. Bir de sizlerin bu yorumlarınızı gördükçe daha bir heyecanlandım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥺❤️
yarenguzel Ozlemmm3535 benim çok benzer şekilde oldu , hamile kalmadan önceki son reglim kısa sürdü ve az kanamam oldu hatta test bile yaptım acaba regli değil mi diye negatifti. Bir daha da regli olmadım ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim şu an 7+2 haftalık 🧡 inşallah senin de öyle olur canım güzel haberler alırsın 🙏🏻
alpek yarenguzel benim son iki aydır reglim çok azaldı artık bir sorun olduğunu düşünüyorum ama doktor öyle söylemiyor düzeni önemli diyor 2 gün sürüp kesiliyor son iki aydır 8 aydır deniyoruz @Ozlemmm3535 @Cimcime30
vannessaa powerpuffgirlss ay bende de aynısı oldu ilk kez böyle geçti geçen ayki adetim ve şuan adetime bir gün kaldı ve hissediyordum açıkçası bakalım şöyle üç dört gün gelmezse test yapmayı düşünüyorum. İnşallah vardır ya
powerpuffgirlss vannessaa insallah vardır hatta gecince ben hic umursamadım gecen ay az oldu bu ay gecikecek belli dedim baya gec test yaptim
nurellaaa__ Ozlemmm3535 benim normalde adetim düzensiz olur ama hamile kalmadan önceki iki ay günü güne geldi kendiliğinden düzenli adet gördüm son iki ayda sizinde inşallah vardır 🌸
esrayvr Ozlemmm3535 benim ilk hamileligimde gününü asla şaşmazdı ama hamile kalmadan önceki ay aşırı agrili geçti kendimi yerlere atmıştım aglarayark bir oğlum oldu çok şükür ikinci gebeliğimde son 1 ve 2. ay adetim gecikmeli geçirdim 3. Ay yine 4 gün gecikti ve test aldim şok oldum hamile idim allahım 4 yıl sonra tekrar nasip etmişti o duyguyu şükürler olsun 21 haftalığım ALLAhim nasip ederse bir kızım olacak isteyen herkese nasip olsun insallah
Ozlemmm3535 esrayvr âmin canım Rabbim bize de nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 💝
Celestial Ozlemmm3535 son aydan önceki 2 ay erkene çekti reglim, son ay da 10 gün gecikti. Kanama ve ağrı miktarını hatırlamıyorum çünkü dikkat etmemiştim, gecikmeden sonraki ay pozitif haberi aldım. Allah en kısa zamanda sağlıkla sana da nasip etsin inşallah
ilaydat Ozlemmm3535 benımde cok ağrılı geciyordu yerlerdd sürünüyordum. Hazıranda reglı oldu hıc agrım olmadı daha kan gelmeden yerlerde yatardım hatta görümceme dedım nasıl reglı oldum anlamadım sıfır agrı az olmustumm reglımıde 2 gün vardı temmuz ayonda test yaptım ve pozıtıf cıktı. Insallah senınde pozıtıf olur
Ozlemmm3535 ilaydat gerçekten mi şu an gözlerim dolu dolu okudum yorumunu inşallah benim de öyle olur ilk defa böyle bir şey yaşıyorum çünkü çok şaşırdım hep ağrılı olan regli nasıl ağrısız olur diye inşallah Rabbim bana da nasip etsin 🥹🥹
kahveasigiii ilaydat bir yerlerde sürünen de benim.. hem de birkaç gün ve adetten önce mutlaka uzun süreli bir ağrı çekerim. Bu ay hiç ağrım olmadı ağrı kesici almak bile aklıma gelmiyor günde 3 tane ağrı kesici alan ben.. inşallah benim diğer ayım da sizin gibi olur