Damla_2121 Kızlar aranızda akıntısı çok olan varmı ya benim beyaz ve ekşi kokulu akıntım var afedersiniz eşimle ilişkiye girdiğimizde eşimin penisi bembeyaz oluyor iltihaptan randevu aldm daha var günüme bu durumu yaşayan varmı aranızda neler kullanıyorsunuz doğal çözümü varmı
bbaskal Damla_2121 ben yaşadım doktorum muayene etti mantar denmişti bir hap ve fitil kullandım ama evde yapılacak en iyi yöntem sirkeli su kesinlikle bana doktorum önerdi ama yinede sen sor tabi doktora
bbaskal Damla_2121 malesef eğer sorunun mantarsa bir süre sonra tekrar ediyor ben 2 defa yaşadım şuan gebelikten dolayı akıntım çok fazla oluyor gebelikten sonra tekrar tedavi olacağım
mrvdmr56 Damla_2121 mrb bende 37 haftalıligum hamileliğin başından bu yana bu sorunu yaşıyorum mantar dedi doktor antibiyotik ve fitil verdi çok iyi geliyor ama 1 ay sonra bilemedim 1 buçuk ay sonra tekrarlıyor evde yapabileceğiniz sirkeli su ile yıkamak veya karbonatlı su ile de yikayabilirsiniz rahatlatır ama bence doktora görün çok can sıkıcı bi olay
bbaskal İçmekte faydalı zaten ama bu sorunda sirkeli suyla yıkamak gerekiyor hatta sirkeli suda oturabilirsin de demişti doktor bir leğenin içinde
Damla_2121 bbaskal mantar olup olmadığını bilmiyorum yanmam yok kasıntım yok beyaz akıntım var ve ekşi kokuyor iliskidede bahsettiğim gibi
bbaskal mrvdmr56 kesinlikle insanın hayatını çok etkiliyor benim bir ara psikolojim bozulmuştu ama doğumdan sonra lazer tedavisi olacağım doktorumla konuştum kronik bir rahatsızlıklık elinde sonunda tekrar ediyor maalesef
Damla_2121 mrvdmr56 doktora randevu aldım bu ayın 12 sinde 4 gün sonra inşallah geçer ya piskolojimi bozdu resmen
gdgeehuehe Benimde ilk gebelikte de ,şuan ikinci gebeliğim çok dert yandım fitil antibiyotik kullandım ,2 3 hafta sonra tekrarlıyor geçmiyor maalesef ..hatta ilk gebelikte maalesef oğluma enfeksiyon bulasmisti 20 gün yoğun bakımda kalmıştı
bbaskal Damla_2121 Damla_2121 kültür alıyor doktor zaten onda belli olur mantar olup olmadığı mantarsa antibiyotik verir zaten
bbaskal Damla_2121 ya benim doğal elma sirkem vardı kendi yaptığım onu kullandım ama her hangi bir sirke de olur yinede tabi doktora gittiğin zaman sirkeyle yıkamayı sor yinede