Enfya Merhaba kızlar muhtemelen çekirge dorukta doğum yapacağım doktorumla henüz fiyat konuşmadık fakat Merak ediyorum fiyat alan varmı ortalama ne kadar
aleyyyr Enfya ayına göre değişiyor 4 takipli doğum paketi vardı bide en başta satın alınan paket var 90 bin 130 bin arası oluyor ama nilüferdeki bilgim bu
ffbilge bende çekirge dorukta simge hanıma devam ediyorum en son bir kaç ay önce bana 66 bin fiyat vermişlerdi ama şu an zamlanmıştır muhtemelen. her gidişimde de muayene ücretleri artıyor anlamadım gitti ama simge hanımı da çok sevdim vazgeçemiyorum :(
sym19 Çekirge doruktan fiyat almıştım ve yenidoğan yoğun bakımı olmadığı söylemişti bana fiyat veren kadın Benim için önemli bir faktördü o yüzden tercih etmedim medicanadan anlaştım henüz kontrollere devam ediyorum
aleyyyr Enfya doruk sağlık grubuyla iletişime geçtim ben onlarda mesaj olarak gönderdiler paket pahalı gelince takipsiz sadece doğum için varmı diye sordum söylediler yenimi öncedende varmıydı bilgim yok
aleyyyr sibelimsii1 1 aylıkken sorduğumda 130 du ama çok kapsamlı eğer hamile kalınca sigorta yapılırsa aynı ücret çıkıyor zaten her ay farklı fiyat veriyolar