Herkese iyi geceler kızlar 9ayi çok şükür bitirdik iyisiyle kötüsüyle bende doğurdum çok şükür
Doğumum planlı sezeryandi benim 3mart salı günü acilden giriş yaptık rutin kontroller yapıldı ultrasonla falan bakıldı yatisim yapıldı odama çıktık 5dakika sonra hemşire geldi sonda taktı asla acı yok damar yolu açtı elimin üstünden bu sondadan daha çok ağrıdı sonra hemen ameliyathaneye indik benim ameliyatım sınavdı doktorun kararıyla sedyede biraz öne egildim doktor ignemi yaptı yine asla aci yok neyse ameliyatıma başladı sadece çekiştirmeleri hissettim zaten 5dakika sonra bebeğim çıktı hemen ağladı yan tarafımda giydirdiler bebek odasına götürüp ilk aşısı topuk kanu falan alındı benim dikislerim atılırken benimde işim bitince bizi bebeğimle Bi odaya aldılar 15dakika kaldık bu odada sonra kendi odama çıktım şansıma odam tek kişilikti benim kız kardeşimle annem akşama kadar kaldılar yanımda odaya çıktıktan sonra en çok zorlandığım iki şey oldu birincisi kum torbası koydular üstüme yaklaşık 5kilo kadar o çok agritti canımı ikincisi ilk ayağa kalkmak biraz zordu onun dışında zorluğun olmadı ikinci gün gazını çıkarttım tuvalete çıktım kendim yürümeye çalıştım 48saatin sonunda evimize geldik simddi kızım uyurken size yazıyorum dilerim Rabbım isteyen herkese nasip eder nasip ettikleri de çok güzel doğumlar yaşarlar biraz uzun oldu kusura bakmayın aklınıza takılan birey varsa seve seve cevaplarım.