lotusflowers Doğum için pilates topunda yapılan egzersizler faydalı oluyor mu gerçekten? Doğumdan sonra kullanacağımı sanmıyorum çokta büyük evde onu koyacak yer bile yok. Aldığıma değer mi kesinlikle almak gerekiyor mu kararsız kaldım
Mom_1217 lotusflowers Belimde ağrı vs olduğunda kullandım beni rahatlatıyordu ama elzem bişey değil. Doğum anında eğer hastane vermiyorsa o sırada egzersiz için de kullandım benim için olmazsa olmazımdı doğum sırasında çok faydasını gördüm
defnoloj lotusflowers 5 sene önce ilk gebeliğimde çok kullandım çok şükür doğumumda kolay olmuştu. Gebeykende sırt ağrılarımı hafifletiyordu Havasını indirip kaldırabilirsin şişik kalmak zorunda değil ki. Yine gebeyim yine şişirdim geziyor ortalıkta 😀
lotusflowers Mom_1217 doğumum devlet hastanesinde olcak verceklerini sanmıyorum ama içeride alacaklarını sanmıyorum 😔
rabiames lotusflowers ben de devlette doğuracağım her odada var top, hastane şartlarını öğrenemk lazım
bsrelif Tabikide faydalı bir alet pelvis kaslarını güçlendiriyor, onun tıpası var alınca sönüyor balon gibi yani sönünce yer bile kaplamıyor ki. Ama satın alırsanız şişirme pompalı olanını alın