ezo6697 Kızlar sezaryen sonrası normal doğum yapan var mı varsa minimum kaç sene içinde yapabildiniz benim ilk doğumum sezeryan oldu ve şimdi ikincisi için aradan iki yıl geçti normal doğum istesem yapabilir miyim merak ediyorum
yalut ezo6697 benimde ilki sezeryan idi, 3 yıl geçti. Dr bunu da sezeryan yapacaz diyor ama içimden normal doğum geçiyor, tehlikeli yanları var mı bilmiyorum Allah’tan güzel iyi olani istiyorum bakalım.
Fizikcifizik ezo6697 benim ilki sezeryan aradan 8 yil gecti ama vajinal dogumu hic istemiyorum. Bu benim fikrim bebek icin daha güvenli geliyor bana sezeryan. Zaten agri aci hepsi geçip gidiyor. Hic hevesim yok vajinal doğuma. Istesem olur yil sorunum da yok ama hic istek yok.
Esrakaya26 Fizikcifizik benimde 6 sene oldu normal doğum denendi o kadar sancıdan sonra sezeryan oldum açılmam olmadığı için şimdi sorsalar normal mi sezeyanmı sezeryan seçerim
ezo6697 Esrakaya26 bakalım belki benim doktorda kabul etmez zaten ben de sezeryan yapacak gibiyim doktor başından beridir sezeryan olarak görüyor altı aylık olduk nasipte ne varsa onu yasayacagiz