Alyamerve Habibe08 37+3 🥰 25 mart dogum sezeryan. sancı degılde adet agrılarım cogaldı hergun 2 3 kere oluyo mutlaka baska skntım yl
asilsmom Habibe08 36+3 olduk bizde aşagı tarafta yürüdügüm an cok agrı oluyor cuma günü çatı muanem var.. bana bebegim 10 gün içinde gelickmiş gibi geliyor karnım çok masıkıyor taş gibi oluyor sık sık
Mucizemduru Habibe08 Bende günde bir kere sancı geliyor hazırlıyor galiba kendini 3 nisan sezaryan tarihimiz bakalım o zamana kadar nasıl olacak ama bazen aşağıdan çıkacak gibi hissediyorum
Ozozrr Benim bugün randevum vardı nstye girdim sancım çıkmadı. 37+0 yürüyünce aşağıda çok baskı hissediyorum, çok sık tuvalete gidiyorum ve ellerimde şişlik başladı. 2 nisan sezeryan günümüz Sizlerin nası gidiyo🥰
Habibe08 Ozozrr 2 nisanmi ayyy daha cok varmis yaa belki bende erken olur diye bekliyorum umutla 40 haftayi bekleyemem ya😒😒
Ozozrr Habibe08 tam 39 a girince alıcak canım iyice gelişimi tamamlansın diye😇 bana da az kaldı gibi geliyo heyecan sardı
Habibe08 Ozozrr benim sezeryan olcagi net degil ilk hamileligim zaten yarin muanem var alttan bakalim insallah normal icin uygunsun der de oyle bekleriz ve biraz oncede olur☺️
Habibe08 hacerhacer bende arada oyle hissediyorum ama elim bögrümde kaliyo😂😂 acaba ne zaman olcak erkekler dolduruyomus 40 haftayi eger benim oglumda beklerse daha cok beklicez demektir
Ozozrr hacerhacer ilk hamilelik olunca sancı nedir tam onu da bilmiyorum böyle aşağıda baskı ağrı mı hissediyorum yorulunca ama dinlenince geçiyo
Habibe08 asilsmom banada ayni seyler oluyo dedigin gibi karnimda indi bayagi asagi benimde yarin var bakalim bende cok merak ediyorum ne diceklerini
asilsmom Habibe08 36.haftadan sonra gelebilir dedi ztn dr um o yüzden ben hazırlıklıyım Allahım şifa versin meleklerimize
Habibe08 asilsmom 37 den sonrasi erken doguma girmiyo olsada bisey olmaz evet o yuzden bende biran once gelmesini istiyorum
asilsmom Habibe08 aynen 37.haftadan itibaren premature sayılmıyorlar dedi 🤲🏼🙏🏽Çok şükür bugünleri gördük✨✨✨
Habibe08 asilsmom acaba ne zaman dogarr o kadar merak ediyorum kiii acaba butun erkek bebekler 40 haftayi dolduruyomu
Ozozrr Habibe08 benimki de erkek🥰 dün arkadaşım doğum yaptı erkek 38 e girer girmezz doğdu kişiden kişiye değişiyo demekki