gizemli00 Kızlar şimdi aklıma bu sorun takıldı şimdi bulamazsam yatamam😄 biber dolmamdan bı tane kaldı bugün yarın onu yerim yaninada yüksük çorbası bana esimede brokoli çorbası ama çorbanın yanına ne yapabilirim bana fikir verin baciliklar.
Fizikcifizik gizemli00 yarin ben somon alicam. Uzerine biraz tuz atıp fırına vericem. Hic uğraşmadan aksam yemeğimiz hazir. Gebelik icinde super bur besin. Yanında bolca salata. Belki bilmiyorum tatli bisi.
betulco gizemli00 brokoli çorbasının yanına neyli makarna gider bilemedim o çorbayı içmediğimden ama dümdüz salçalı makarna hepsinin yanına gider hafifleştirmek istersen krema katarsın
QueenBahar_ gizemli00 yok normal kendimiz için menü ama dur sen zaten yazmışsın dolma sabah ben yapım 🤭
gizemli00 QueenBahar_ aynen aynne yanına alsinda çeşmi Nigar çorbası yapacaktım ama sütüm yoktu bende cacık yapmistim
gizemli00 betulco sağol şekerim insAllah aklımda bulunsun aynen tavuklu kremalı makarna sütlü brokoli çorbası yapim
DarkLuna gizemli00 evet ya bu ara sürekli aklımda ama yapmaya sıra gelmiyor 😂😂😂😂 eşim şunu sever çocuklar bunu yer derken ben ne sevdiğimi bilmiyorum artık🤭🤭🤭