Dezehs Krvn53 ben kiloyu hic sevmem henelde 55 ile kaldigim icin bu kes 10 kilo fazlalikla kaldim.cok dikkat etmem lazim
Yasemincifci Ada06 yani cok gibi canım bunun daha ilerleyen haftalrı var ben 20. Haftadan sonra şiştim 10 kilo aldım 28. Haftadaym daha onun için dikkat edyrm
Esrasrgn Ada06 bende 4 kilo aldım canım ama bayağı zayıftım sen kaç kilo oldun ki ben 49 oldum şuan yani
Esrasrgn Ada06 dikkat etmek gerekiyo tabiki aslında ilk 3-4 ay 1,1 buçuk kilo almak lazımmış. Zaten son aylarda kilo artışıda çok oluyomuş
Krvn53 Dezehs ayni kilodaymsz ikimzde canm bide ikinci bebek diosun genede kilon iyi canm bebm ben olsam 100 bulurdum
Merve2332 Ada06 aynıyız , bebekler gram olabilir fakat bizde kilo artışı eşine, rahime, süt bezine, kan miktarına göre kilomuz artıyor çok normal kilo almışsın
Sengulkrgz Ada06 19+5 im hic almadim 4 kilo cok degil bence kilonizda fazla yoksa... ben 70 ile basladim o yuzden almamam en guzeli
Sengulkrgz Ada06 sende riskli kilolardaymissin...Bende 70 ile gebe kaldim kilo almaya da cok musaitti vucudum ama sukur almadim...Yaa millet 50 ile gebe kalip 60 ile doguma giiyor onlarla bizim kiloyu kiyasladiginda dogumu zorlastoriyoruz....