burcull Kizlar 9. Ay da artik cok zorlasiyor nasil sagliyorsunuz temizligi ben jiletle yapmaya calisiyorum elimden geldigi kadar ama goremedigim yerler olursa rezil olurmuyum nasil olcak🫤
hd_d burcull ayna kullanmani tavsiye ederim ben agda ile temizleniyorum goremedigim yerleri ayna ile hallediyorum
aleyflx cylnboran04 bioder ve veet var ve yani zararlida degil yani fazla bekletmitorsunuz zaten kimyasal diyorlar senin derin tahriş olur çok çok fazla beklerse
merve__12 burcull bende zar zor 8. Ayda jilet kararmam çok oldu hamilelikte ya çekiniyorum açıkçası üzülüyorum
Gencbirannis Canım ben şöyle yapıyorum klozetin sifonuna aynayı koyuyorsun motora biner gibi klozete oturuyorsun kapağın üzerine iki bacagın yanda olacak şekilde istersen flaş falan tutabilirsin ben epilatör ile alıyorum bu şekilde
ebrudefnee burcull ilk gebeliğimde 5. Aydan sonra ağdaya başlamıştım şimdi 2. Gebeliğim başından beri ağdaya gidiyorum
badhomian burcull canım aaçmalama ne rezilliği doktorlsr göremediğimizi biliyor hiç alamayanlarda vardır emin ol ben sadece ağda yapa yapa azalttım suan 8 ci aydayım yine ayanayı karşıma alıp çekiyorum veya eldivenle bacım ama ben normal olurşa dikişlerim olur kolaylık olur diye bu yöntemle devam ettim