istanbullugelin27 İlk 3 değeri 2 gün aralıklarla gördüm. Son değerimi de 4 gün sonra vermiş oldum. Sizce bu artışlar nasıl?
istanbullugelin27 Sevgiiss yazdım sanıyorum 🤦🏼♀️ 27 şubat-42 29 şubat-63 3 mart-131 4 gün sonra yani 7 mart-412
istanbullugelin27 bebissss yazdım sanıyorum 🤦🏼♀️ 27 şubat-42 29 şubat-63 3 mart-131 4 gün sonra yani 7 mart-412
iremxersoy istanbullugelin27 bnce gayet iyi hep 2 kata yakin Allahim saglikli kucaginza almayi nasip etsin inşallah
merylii_ istanbullugelin27 canım az da değil 29 Şubat değil 28 şubattır o heralde ve bir günde yarım kat iyi bi artış
istanbullugelin27 bebissss benim daha önce dış gebelik, kimyasal ve 2 düşüğüm olduğu için biraz huzursuzum ister istemez. Bu çarşamba doktora gitsem kese görünmesi gerekir diye düşüyorum ama kan vermeye devam etmeli miyim hala bilmiyorum
iremxersoy istanbullugelin27 kese gozukmez bnce carsamba anca 1600 a çıkar kese icin 3000 bin fazla olması lazım
Zarifhnm1 iremxersoy 1500 civarı kese alttan bakılınca gözüküyor ama bebek için beklemesi lazım cihaza da bağlı tabi
istanbullugelin27 Zarifhnm1 önceki gebeliğimde 1100 değerinde kese görmüştük ama bu kez acele etmek istemiyorum galiba cuma gitmeye karar verdim bi de alttan muayene beni geriyor karından ultrason için de biraz geç gitmeyi düşündüm
iremxersoy istanbullugelin27 aslinda kese beta degl de haftayla alakali son regl tarihinden hesaplayip 5. Haftada gorulur