Fatma_furkan1996 sevimlipandahii eşimle biraz limoniyiz canım artık şu aile muhabbetlerinden çok sıkıldım 9 ay boyunca kimsenin gıkı çıkmıyordu birgün olsun bile arayıp sormadılar doğum yaptım hepsi türemeye başladı baya bir sinirli ve kırgınım eşime
sevimlipandahii Fatma_furkan1996 Aileler gerçekten evliliklerin içine girdimi işler çok sarpa sarıyor Madem 9 aydır yoksunuz yüzsüz müsünüz? Tekrar gelip insanların huzurunu bozuyorsnz
egeemomms sevimlipandahii hoş buldum canımm🫶🏻 evet görüyorum bende uzun süre burdayım bakalım artık 🫂
Fatma_furkan1996 sevimlipandahii 3 yaşında oğlum ve hamileliğim hep sorunlu geçti birgün olsun nasılsın diye aramamışlar ama şimdi sanki hiçbişey olmamış gibi ortaya çıkıyorlar yakama yapışmışlar resmen gel gel diye bıktım artık gerçekten
sevimlipandahii vanilya_kokusu_ hadi sağlıkla gelsin o zaman Kız mı erkek mi 🤭 Kız hissettim sende fbfhfjfj
sevimlipandahii vanilya_kokusu_ hadi sağlıkla gelsin o zaman Kız mı erkek mi 🤭 Kız hissettim sende fbfhfjfj
anneyim01 sevimlipandahii Canım benim inşAllah bu sefer olur Herşey güzel gönlünle olsun Ne zamana kadar beklcen glm
urs61 sevimlipandahii Özellikle iftardan sonra çok yapasım geliyor ama maalesef işte yine iş başa düşüyor 😅😂😂