Allahneverdiysee Kızalr pazardan termiye aldım merak edip nasıl tüketiyorsunuz . Ben ilk kez gördüm tuzlayıp yemeyi denedik ama beğenmedik pek. Nasıl israf olmadan tüketebilirim va rmı tarifleriniz.
DarkLuna Allahneverdiysee önce güzelce yika canım tzulu suda beklet sonra ye tadı çok güzel ben çok severim ama çok yersen karnın ağrır cırcır olursun😂😂😂
Allahneverdiysee dilaradoyan baklagillerdenmiş ben de yeni öğrendim ilk kez konyada gördüm . Satan abiye sordum nasıl yeniliyor diye tuzlayıp çekirdek gibi çitle ye dedi ama pek beğenmedim dediğim gibi interneettede tarif yok
Melodimm Allahneverdiysee Bilmediğim birşeyi yiyemem sanırım sgsgsg Baklagiller affetsin onları severim🥲❤️Chat gpt sor istersen.
gamzedivriklioglu Ay ben konyalıyım önce biraz suda beklet 1 saat kadar acılığı gidiyor sonra tuzla bolca at ağzına kabuğunu yeme yersende bir şey olmaz ama kabuğunu çıkar çekirdek gibi yiyebilirsin
Allahneverdiysee gamzedivriklioglu suda bekletmedim ben acı gelmişti biraz . Öyle deneyeyim bir de teşekkürler 🙏