anneninbalii benim doğumum hiçbir şekilde başlamıyordu 41 + 3’te falan dogurdum iki hafta neyse her gün in çık merdiven yapmadığım şey kalmadı hurma ahududu çayı bitki caylari her şeyi Meryem ana otu her şeyi yaptım hiçbir şekilde doğurmak bilmiyordum doktor en son Sezry alacağız dedi iki gün sonra ben de o gün gece eve geldim afedersiniz eşimle birliktelik yaşadım sonrasında birden karnın ağrısı başladı doğum olduğunu düşünmedim sonra ağrılar çok şiddetlendi yürüyemeyecek hale geldim düşünün on santim açılma olmuş on santimin ağrısına evde çekmişim adet sancısı gibiydi hiç anlamadım yani birliktelikten sonra 1’den on santim açılma oldu eşime sık birliktelik yaşıyorduk bir de iki günde bir acile gidiyordum artık durman gerekiyor diyorlardı bana sürekli alttan muayene ellerini koyuyorlardı sürekli alttan muayene yaptığım için de zaten bir hafta öncesinde 2.03 santim açılma olmuştu 2.03 santim açılmayla ben iki hafta gezdim en sonda birliktelikten sonra birden on santim açılma oldu 12 santim de zaten başlıyor iki santim de 3 saat hastanede o şekilde başlamıştı