bademli_puding QueenBahar_ ay inşallah valla çok zorlanıyorum aç ken bulanıyor yemek yiyorum bu defa da tok olduğum için bulanıyor çok berbat bişey
esmaayverdi QueenBahar_ ben 38 hafta olucak pazartesi hamileliğimin başından beri rahat dört kiloya kadar içerim haylada içiyorum çok şükür su çok iyi rahatlatıyor beni içince 😅
1993_tugce QueenBahar_ ayy ne güzel vallahi darısı benimde başıma 😂 ben 1 litreyi zor içiyorum su içerken midem bulanıyor hatta su içmek aklıma bile gelmiyor bazı zaman. Su içmek hamileyken çok önemli ve çok değerli. Özellikle enfeksiyon olmamak ve kabızlık olmaması için su içmek çok faydalı
QueenBahar_ 1993_tugce eee askm benden daha iyi biliyorsun çok faydalı vs vs saat tut alarm kur Ben gebelikte çok ağır enfeksiyon kaptım sırtım karnım ateşim çok yüksekti ilaçta vermiyordu su ile geçti
essraa33 tev valla ben normalde çok severim suyu ama gebelikte midem bulanıyor, geçen gün şans eseri bir yöntem keşfettim ağzımda naneli sakız varken rahat içiyorum, mide bulantısı yapmıyor. Öyle deneyin.
gzeemnr QueenBahar_ günde 2 ya da 3 bardak icebiliyorum sudan nefret ederim hic sevmem suyu çok seviyorum diyenlere imreniyorum yaa
Mrh16 QueenBahar_ walla gece çölde falan bırakıyorlar beni herhlade diyorum yüzümü yıkayip suyu zor buluyorum hemen 2 3bardak ard arda ki asla aç karnına su icebilen biri degilken 😀
aysgl330633 sweatmother ama zorlayarak içiyorum çoğu zaman yani zorlamasam ortalama bir litre içiyorum bazen çay kahve çok içtiğimde o zaman daha az içesim geliyor o yüzden önce bi su sonra çay kahve içiyorum 😀😀