QueenBahar_ Elisa0110 yaa benim çevremde su içmiyor kimse herkes beni görünce değişik buluyorlar beni
hamilelik_ttakibi QueenBahar_ öyle yapmaya çalışıyorumda unutuyorum artık saat tutacam yeminle suda canım çekmiyor napcam bilmiyorum
demirrleydi_ QueenBahar_ yok canım çok normal benimkide bana sataşıyor bana senin kişisel sürahin nerde diyor 😂 diyo anlamıyorum bu çocuk ağzını memey koyar koymaz sen çölde kalmış gibi su içiyorsun diyo 😂 oruç tutuyor musun
QueenBahar_ demirrleydi_ yok askm bebeğim 2 aylık asla dayanmam kazasını kilacam inşallah Benim eşimde aynı şekil kaç aydır su içmiyorsun diyor 😅
demirrleydi_ QueenBahar_ hoşbuldum aşkım 🥰 yemek yapıyorum ya iftara az kaldı yetiştirmeye çalışıyorum😂
XBirmelekannesiii QueenBahar_ yani ben günde 1 litre falan hiç yürümek fazla çok fazla su içmiyorum atıyorum hep kızım da da öyleydim ilk gebeliğinmde de öyleyim mi günde 2.03 bardak içiyordum ya içmiyordum ama iyi bir şey değil hamilelikte çok su tüketmek gerekiyor
demirrleydi_ QueenBahar_ ya biz anormaliz ya da onlar tuhaf 😂 diyorum bak ne kadar su o kadar süt o yüzden bol bol getiriyor bana Bende tutmuyorum benimkide şuan 4 ay 10 günlük 3 gün tuttum sütüm azaldı doymadı oğlum bende kazaya bıraktım
Gokturkmom_ QueenBahar_ Bende içmiyordum hamilelikte zorla içerdim emzirme döneminde su içmeye bi başladım her emzirmede 1 litre içiyordum içim yanıyordu şuan normale döndüm Allahtan🤣🤣