kslcvrye Kızlar cinsiyeti chatgbt ye sorup doğru çıkan varmı merak ettim sordum kız dedi hayırlısı bakalım inşallah 🫣🩷
kslcvrye Tortilla yanılma oluyor yani hayırlısı tabi kız denmesine sevindim ama erkek gibime geliyor nedense 🫣
kslcvrye QueenBahar_ desenize yalancı chatgbt neyse. Bizde inanipta hayal kırıklığı yaşamayım hep zaten erkeğe hazırlıyorum kendimi sağlıkli olsunda Allah hayırlı versin bzimki merak işte 😂
kslcvrye psymom2 nasip tabi Allah bilir cinsiyeti chatgbt falan fasa fiso bazen doktor bile kız diyor erkek doğuyor erkek diyor kız çıkıyor tamamen nasip 🥰
sarilale123 kslcvrye ben daha 8haftalıkkken sordum kız ihtimali var dedi sonraki haftalar yine öyle en son kız dedi, doktorun kız dediği ultrason görüntüsüne göre . Kızım olacak
kslcvrye sarilale123 ay ne güzel rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cümle hamilerinde tabi Rabbim olmayanada nasip etsin 🤲🥰
mrs_yldrm kslcvrye bana erkek dedi yüzde 80 doktorum önce tahmin etmişti kız diye Salı da tam netleşti kız☺️