zehraa46 ahfer normal bence belki biraz ileride olabilir şuan çok kiloya takılmıyorlar ileriki aylarda sıkıntı oluyor
tugbazeyd1 zehraa46 benim suyum kan akışım iyi diye belki sevk etmemişlerdir bilmiyorum yarın gideceğim kilo almadıysa doğum işte hazırlıklı gel dedi
tugbazeyd1 zehraa46 bende gelişim geriliğinden doğum yptım 2100-2200 dediler 2500 doğdu sezeryanla çünkğ haylaz kızım son gün ters dönmüş :)
selime44 zehraa46 ilk gebeliğimde yaşadım bunu günde 3 haşlanmış yumurta ve 5 ceviz yedim baya kilo aldı düzeldi
zehraa46 selime44 ben badem yiyorum ceviz yiyemiyorum birde haşlanmış yumurta midem bulana bulana yedim fayda etmedi🥺
neym zehraa46 haşlanmış yumurta olmak zorunda değil iyi pişmiş yumurta olsun yeter omlet menemen ne seviyorsanız. Kuruyemiş olarak da çiğ olmasına dikkat edin badem olur kaju olur ceviz yiyemiyorsanız. Kabak çekirdeği de güzel besleyicidir. Her gün meyveniz olsun mutlaka aklıma gelen bunlar
sevimmerve07 Benim de bebeğime gelişimi geride dediler 35 haftalığız ama 32 görünüyor dediler. Her hafta takip dediler başka bişey demediler ya
neym zehraa46 muz ve kivi yiyorum özellikle. Hurma, portakal bazen armut oluyor günde bir tane yiyorum nadir iki oluyor. Akşam saatlerinde yememeye dikkat edin ama gün içinde tüketin. İçebiliyorsanız kefir, ev yapımı yoğurt da tüketin