hllml Kubrakomsoken Yok artık 🙄 Medova ya gidiyorum bende ama henüz nst ye girmedim şaşırdım açıkçası başka hastanelerde de bulamadım ki doktor devam mı etsem başka bir yer mi arasam acaba biraz pahalı bir hastane sanki Medova 😏
Kubrakomsoken hllml evet pahalı zaten son zamanlar iki haftaya bir nst’ye giriyorsun her seferinde bu muayene ücretlerini vermekte zorluyor
sucukluyumurta07 hllml medovada kıme gıdıyorsunuz? Ben 6 sene önce giderken nasılsın ayrı ücret yoktu
Kubrakomsoken sucukluyumurta07 10 gün dolmadan tekrar kontrole giderseniz muayene ücreti alınmıyor ama Nst için alınıyor maalesef
hllml mucizeminikleriim Doktorum Ceyhan Baran Memnunum anlayışlı çok sakin bir doktor yaklaşımı beni rahatlatıyor bebeğimize de detaylı bakıyor her zaman Sizin doktorunuz kim kaçıncı haftadasınız
sucukluyumurta07 Kubrakomsoken medicana zaten fiyat konusunda iyice şaşırdı. Hangi doktora gidiyorsunuzun?
Kubrakomsoken sucukluyumurta07 ben medovaya gidiyorum kuzum elnare hocaya Fuat hoca ilk doktorumdu o içime sinmedi değiştirdim
mucizeminikleriim @hllml benşm de Seçil hoca kendisi çok iyi güler yüzlü bir doktor şu an 7haftalığız