aleyflx Kızlar selam nasılsınız yapay zeka ile cinsiyet tahmini ve Ramzi vs Nub teorisine göre cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı birkaç kez post açtım yarısından çoğu erkek birkaç kişiyse kız demişti evet 16 haftalık olduk hala net birşey yok 😅 5 8 12 ve 16 haftalarında gittim en son 12 haftalıkken bebeğim arkasına dönmüştü göstermemişti dün kontrole gittim bol bol çikolata yedim su içtim besmele çektim girdim doktorum dörtlü tarama yapmamı istediği için detaylı baktı özellikle cinsiyetini çıkıntılı gördük başta sonrasında 3-4 kere usg cihazıyla bakış açısını değiştirdi benim bebiş zaten kafası aşağıda olacak şekilde ayaklarını havaya açmış net gösteriyordu 3-4 kere değiştirdi açıyı acaba biz mi yanlış görüyoruz diye fakat o çıkıntı kaybolmadı doktorum büyük ihtimalle erkek dedi ben bacak arasını çekerken muayene bitmişti bebeğim arkaya doğru gitmişti o yüzden tam gözükmemiş ama muayene esnasında dimdik gözüküyordu affedersiniz 3 çizgiyi ne ben gördüm ne de doktorum gördü oradan olsa daha kalın olurdu dedi ve bacak arasında tam olmazdı şekilsiz dururdu dedi bu arada kese şeklinden yorum yapanlar doktora sordum doktor hayır o kese şeklimizin tuttuğumuz ultrason cihazı ile ilgili dedi bebek şekli ise her zaman değişen bir şey demişti yapay zeka sonucu bu şekilde ilk fotoğraf 5 haftalık 2 fotoğraf 13 haftalık 3 ve 4 ise 16 haftalık usg fotoğrafı yorumlayın kızlar aklım cok karışık pazartesi tekrar gideceğim
melegim91 aleyflx Sizin az önce de postunuza da denk geldim ben oradada erkek demişler yapay zeka da öyle demiş doktorda öyle demiş tam olarak inanmadığınız yer neresi ısrarla soruyorsunuz 🤭🤭🤭
mervekalkann aleyflx benimkini Yapay zeka bilmişti 😂 doktorlar da erkek gibi diyordu zaten ama çok geç öğrendim ben 21+2 de netleşti şuan 22 haftalığız.
XBirmelekannesiii aleyflx kız sen ınsanlara ne bakıyon doktorun erkek demiş yani bence daha uzatma net bellı zaten
aleyflx mervekalkann bana da doktor tahmin yaptıktan sonra 2 hafta sonra detaylı ultrasona çağırdı yani 18 haftalıkken ben de merak ettiğim için pazartesi günü tekrar cinsiyet için gideceğim doğurunca öğrenicez az kaldı