bsag_23 Sssssyyyy İlki sezeryandı Buda sezeryan saygı duyuyorum ama gün içinde hiç bişey yemeyip sürekli halsizlik yaşıyorum bi çocuğum daha var onla ilgilenmem gerekiyor okula gidiyor
Sssssyyyy bsag_23 Rabbim yardımcınız olsun tabiki öyle. Tekrar sezeryan olucak olmak iki çocuk vs bunları düşününce de kaygılanıyor musunuz
bsag_23 Sssssyyyy yok sadece bebeğimi zamanında sağlıkla kucağıma almak istiyorum çünkü kaygım o aslında
Sssssyyyy birmeftu bsag_23 kızlar ya sizdede böyle her şeye erinme bitkin hissetme hemen yorulma hiç bir şeye isteği olmama durumu var mı resmen 80 yaşında gibi hissediyorum kendimi .
birmeftu Sssssyyyy bu ben ben böyleyim üşengectim zaten iyice saldım kendimi kızıma bile zor bakıyorum bir hafta bende bir hafta kaynanamda ilerliyoruz resmen nasıl olacak böyle bilmiyorum ruhum da çok sıkılıyor benim bide kötü rüya görüyor musunuz siz kötü rüyalar görüyorum ben o günüm iğrenç geçiyor hep düşünmekten
Sssssyyyy birmeftu bsag_23 hele çarpıntı gelince adım atsam Ölcem sanki hareket edip koşma bunları asla yapamıyorum
birmeftu Sssssyyyy ben yine çok kötü oldum napacaz biz ya çok zorlanıyorum kalbim durmuyor halsiz bitkinim bayılacam korkusu bide çocuk var of nolacak böyle
Sssssyyyy birmeftu çarpıntınız hiç geçmiyor mu ek olarak ne oluyor. 12 haftaya gelmişsiniz gidin psikiyatriye
nur_dum birmeftu Destek alıyor musunuz bilmiyorum, desteksiz cok cok zor bende 31 deyim zorlanmaya başladım gece uykularım inan yok, daha dün oturdum ağladım ağladım dayanamıyorum diye.
birmeftu bsag_23 7 ay nasıl dayandınız ilaçsız 12 haftadayum direnmeye calışıyorm illa bir yerde patlak veriyor