Sssssyyyy birmeftu aramızda çokta bir şey yok 🤣 onlarda aynı tıpla kendini iki çocuk annesi olacaksın güçlü ol salgına bak her şey senin elinde gibi klişe laflar 🤣 ben şimdiden doğumu bile düşünüyorum 🤣
Sssssyyyy birmeftu ben normal yapamam sezeryan 🤣 iyi psikolojiniz kaldırmış ben o tarz şeylerde çok korkuyorum hemen panik sarıyor beni
birmeftu Sssssyyyy ya ben 28 hafta doğum yaptım bende hep sezeryan diyordum ama açılmam olunca doktor beni normale zorladı çocuğumu düşünmekten ne yaşadığımı anlamadım ama şuan ne yaparım bilmiyorum yaaa 🥹🥹
Sssssyyyy birmeftu erken haftalarda açılmanız olmuş zaten bebekte küçüktür hemen olup bitmiştir. O zaman da varmıydı bu sorununuz çocuğunuz kaç yaşında siz kaç yasındasnz
birmeftu Sssssyyyy hayır ben gecen sene yazın ilk atağımı geçirdim öncesi gayet normaldi. Ben şuan 28 yaşındayım kızım 2 yaşında
birmeftu Sssssyyyy evet peş peşe büyüsünler istedik ama böyle olcağımı hiç tahmin etmezdim zaman geçsin istiyorum duygusal olarak bu gebelik beni zorladı
birmeftu Sssssyyyy ya benim de bir kızım var erkek istiyorum tabi öncelik sağlıklı olması bakalım benimde 1 aya belli olur
decembermum pimpirikliana sizin ki anksiyete kaygı bozukluğu panik atak kalp krizi gibi sanılr aslında psikolojik danışman bunun ayrımını bilmeli ama şaşırdım
birmeftu Sssssyyyy bende öyle merak ettim dedim yazayım napıyorsunuz diye arkadaş gibi olduk sizinle de