revsnnnn melekaltinsoy canım bugün BDT terapisine başladım ilk seanstı durumlarımı dinledi 7.8 seansta panik bozukluğunu çözüme kavuşturacaz dedi hade inşallah başarırsam yazarım sizde deneyin diye 🌸
melekaltinsoy Sssssyyyy ya ne olursa olsun sıkıntının ne olduğu önemli değil biz bunu yaşıyoruz şuan rabbim yardım eylesin hepimize
revsnnnn melekaltinsoy ilk seanstı çok güzel geçti görüşme haftaya perşembe tam anlamlı bi şekilde başlıcaz bugün yaşadıklarımı anlattım 1 saat boyunca konuştuk dinledi ben senin durumunu çok iyi anladım deyip inşallah bitirecez dedi. Bazı egzersizlerle beraber sorunun dibine inecez dedi. Çok güzel olacak inanıyorum deneyimlerimi paylaşacam seninle❤️❤️
nur_dum melekaltinsoy Hoşgeldin canım merak etmiştim seni, dikkat et kendine ne güzel dertleşiyorduk iyi oluyordu benim içinde kötü olduğunda sende yaz buraya yalnız atlatılacak bir durum değil bu hastalık.
melekaltinsoy nur_dum merak ettiğini tahmin ettim kuzum Allah razı olsun. Sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin daha iyi misin? 🩷
nur_dum melekaltinsoy Allah senden de razı olsun canım benim, idare ediyorum işte bende zorlanıyorum, bende dışarı bile çıkmak istemiyorum haftaya izin ya da rapor alıcam artık olmuyor.
nur_dum revsnnnn inş tedavi olumlu gider bu bdt terapisini psikologlar mı veriyor, seans 1 saat iyi sürmüş, ücreti ne kadar seansın, ben hamileliğin başinda 1 sefer gittim 40 45 dakika dinledi tamam pek de ilgilenmedi daha da gitmedim.
melekaltinsoy nur_dum kuzum al al en iyisi evde kal napalım hamilelik böyle geçsin artık :( ben sabahları mutsuz uyanıyorum sizde mi öylesiniz bu durum üzüyo beni :(
revsnnnn nur_dum evet psikolog BDT konusunda uzmanlık yapmış ve giden bütün hastalar sonuç almış çok araştırdım. İlk görüşme harikaydı çok güzel enerji aldım aşacağıma inanıyorum. Ücreti 2000 tl her hafta olacak
melekaltinsoy revsnnnn nereye gidiyorsun kuzum online seans veriyor mu adı ne bizde gideriz kuzum bilgi versene
sarumervee melekaltinsoy panik atak hastası değilim ama bir kez geçirdim hamileliğimin başlarında acile gitmiştim göğsüme ağrı girdi nefes alamıyordum boğuluyo gibiydim çok korktuydum allah yardımcınız olsun 🙏🏻
nur_dum melekaltinsoy Hoşgeldin canım seni görmek ne güzel, herşey bebek için katlanıyoruz ne yapalım, eğer gece güzel uyuduysam sabah iyi de gün içinde benimde vesvese geldiğinden huzursuz oluyorum.
nesliily melekaltinsoy ya neden ilaç kullanmıyorsunuz riskli dönemi de geçmişsiniz cok uzuldum yazdıklarınızı okurken. Benim doktorum profesör. Istanbul piskoloji derneği onur kurulu başkanı. Elinde büyüdüm sayılır umv zamanından beri hastasıyım asla zararı olsa ilaç vermez bana . Gönül rahatlığı ile iç bu stres bu yuksek kortizon bebegin icin en zararlı sey diyor hep. Hatta ilaç içmeyenlere cok kiziyor kendilerini harap ettikleri icin
nesliily melekaltinsoy bu arada ben de 22. Hafta da başladım ilaca o zamana kadar iyiyim babam kanser şüphesi ile 2 aydir hastanelerde hala tani alamadı bu süreçte kaygım cok yükseldi oyle ki düşünmekten 24 saat gecmeyen bir kulak çınlaması basladi. Aklımı kaybedecektim. Sonra farkettim ilaca baslayinca kulaklarim cinlamiyormus aslinda ben kafamın sesini duyuyorum daha once beynim bunu filtreliyordu ama stresten basınç o kdr yükseldi ki o sese odaklandım. Hala var bu arada ama artık önemsemiyorum duymuyorum geçecek biliyorum. Yani stres insani bu noktaya getiriyor. Stresten dişleri dökülen tanıdığım var. Şimdi cok daha iyi olduğunu söylüyor çevrem 2 gundur dışarı çıkıyorum bebek icin alışveriş yapıyorum.
melekaltinsoy nesliily nesliily ya çok güzel açıklamışsın ciddi misin bu konuda? Asla önermiyorlar diye biliyprum normalde yoksa neden kullanmayayım. Ama eşimde asla istemiyor zaten ilaca çok karşı o yüzden iyice kullanamıyorum gerçekten kafam karıştı ya
nesliily Sssssyyyy ben cipralex 10 mg kullanıyorum gebelik ocnesi de yıllardır cipralex 20 mg kullandim . Ancak suan cok ciddi anksiyete ataggi geçirdiğim icin ilac etki edene kdr nervium 5 mg kullanıyorum 3 gun oldu nervium başlayalı 10 gun kadar kullanicam duun kafamda ki sesler susmaya basladi . Erken dogum yapariim diye ayağa kalkmak istemiyordum ki oyle bir riskim yok ama manyağım iste dünden beri geziyorum hayata geri döndüm nabzım duzeldi tansiyonum duzeldi . Düşünmekten her seyy icin kaygı duymaktan kulaklarım cinliyor kafam patlayacak gibi oluyordu pes ettim doktoruma yazdım ve cok kizdi neden bu hale gelene kadar bekledin dedi.
Sssssyyyy nesliily çok kötüyüm artık ölmek istiyorum . Çarpıntı ilacına rağmen çarpıntım geçmiyor beynim de hep kötü düşünceler . Hem çarpıntı ilacı hem antidepresan bebeğe bişi olur diye de korkuyorum . 13 haftalık bebeğim sabah kalktığımdan beri ağlamaktan gözlerim şiş bide bi çocuğum daha var
nesliily Sssssyyyy ne kullanıyorsun beloc mu ? Diderali denesene o piskolojik kaynaklı carpintiya dahani yi geliyor. Bu arada bildiğim kadarıyla antidepresanlar daha zararsiz beloctan vs . Gerci hic farketmez cok araştırmadan doktora güvenip ne diyorsa yapmak gerek. Bu zararlar binde bir ihtimal. Bir de altta yatan piskolojik sorun cozulmedikce çarpıntı ilaçları ise yaramıyor. Piskolojik sorun kontrol altına alınınca çarpıntı geciyor zaten kendiliğinden
nesliily melekaltinsoy ya tam tersi kadin dogumcumda piskiyatristim de hic karsi degil. Gerçekten ihtiyacı olan insanların kullanması gerektiğini söylüyorlar. Epilepsi hastaları hamile kalmıyor mu ? Kuzenim epilepsi hastası ne ilaclar kullandi turp gibi bebegi ilk 3 ay önemli. Ama ilk 3 ayda bile ilaç kullandiranlar var. Tam tersi sürekli stres ve yuksek kortizonlun daha zararlı olduğunu söylüyor doktorlarim. Ben de başta endiseliydim ama doktorum gunde 3 tane xanax içip sağlıklı doğum yapan yüzlerce hastam var dedi.
nur_dum melekaltinsoy Yemekten sonra şistim baya sığınamıyorum işe geldim birde, ileri ki haftaları düşünemiyorum ben napıcam ya