nuryldrm1 Zdiyebiri cok fazla takviye var bende takviyeler arasında kararsız kaldım zeucit progeny m ve promenk su an da gingsengli macun aldım onu deneyecegız
Zdiyebiri anlrnalbumu tekrardan merhaba doktorunuz kimdi acaba? Nasıl bir prosedür izlediniz anlatır mısınız rica etsem
anlrnalbumu Zdiyebiri Antalya tüp bebek canım ilk deneme de pozitif aldık çok şükür erkeklerin sperm sayısının düşük olması önemli değil tüp bebekte eşim benden önce ameliyat olmuş 5 yıl öyle 2 yıl benimle malesef doğal yolla düzeltemedik sayıyı
Bsrb cyj sperm canlılığı ve dna hasarı kaçtı acaba o ilaç bunlara da iyi geldi mi ben DNA hasarından korkuyorum varikoselden dolayı
Zdiyebiri anlrnalbumu masallah. Peki kardeşim hangi yöntemleri kullandılar söylediler mi sana? Pıcsı ımsı piezzo..tedirginim sanki artık tüp de tutmuyor gibi çok kişiden duyuyorum olumsuz oldugunu
anlrnalbumu Zdiyebiri ıcsı kullanıldı canım direk yumurtaya enjekte edildi klasik diye geçiyor istiyorsa 5 tane sperm olsun önemli değil tüp bebekte demişti doktorumuz ☺️
Zdiyebiri anlrnalbumu ya evet ben de öyle biliyorum. Ama doktorum bu değerlerle zor gözüküyor dedi bize benim de modum düştü. başlatmadı tüp bebeğe.. halbuki azosperm olanlar var tek sperm buluyorlar onu enjekte ediyolar ve tutuyor..
anlrnalbumu Zdiyebiri doktorunu değiştir canım sperm yoksa bile buluyorlar teseyle doktorum bi yumurtaya bi sperm demişti şekli falan bozuksa olan spermlerin onu bilemem canım
Zdiyebiri anlrnalbumu evet şekil bozukluğu da var.. allahım insallah karşımıza iyi insanlar çıkarsın🧡