vascenceloss Kızlar toplam sperm sayısı 55 milyon fakat yüzde 2si hareketli doktor da tüp bebeğe yönlendirdi. Bende hiçbir sorun yok şükür bu şekilde olup da tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alanlar var mı
Zdiyebiri vascenceloss hareketi vitaminle arttırabiliyorsunuz biliyorsunuz değil mi? Benim eşimin 0’dı 45’e çıktı progeny m ilacıyla..
UmutluYasam vascenceloss sayınız fazla bence harekete geçirecek vitaminler var keçi boynuzu pekmezini deneyin eczanelerde dolu vitaminler tüp bebekten önce bence onu deneyin çünkü hem maddi hem manevi insanı yoruyor
gizemiaaa vascenceloss 1 tane bile canlı sperm olması yeterli tüp bebek de hiç sıkıntı etmeyin kendinize❤️ doğal yollardan vakit kaybetmeyin derim çünkü yüzde biraz düşük
anlrnalbumu Bizde tam tersi sperm sayısı 3 milyondu ileri hareketlilik %44 dü iyi demişti ama sayı düşük olduğu için tüp bebek denedik ilk deneme de pozitif aldık çok şükür
Zdiyebiri anlrnalbumu tekrardan merhaba doktorunuz kimdi acaba? Nasıl bir prosedür izlediniz anlatır mısınız rica etsem
anlrnalbumu vascenceloss Antalya 🥳 varokisel ameliyatı oldu düzelmedi, 1 yıl vitamin kullandı düzelmedi biz de tüp bebekte şansımız denedik 🌸
vascenceloss Zdiyebiri ne kadar sürede çıktı ? kullandık 6 aydır vitamin takviye kullanıyoruz sizin dediğinizi de araştırayım
nuryldrm1 Zdiyebiri cok fazla takviye var bende takviyeler arasında kararsız kaldım zeucit progeny m ve promenk su an da gingsengli macun aldım onu deneyecegız
vascenceloss UmutluYasam kesinlikle ben de öyle düşünüyorum eşim beklemeyelim daha fazla diyor ama kadın için çok fazla yıpratıcı bir süreç. 6 aydır ilaç keçiboynuzu önerilen bütün besinleri de kullandık sayı arttı ama hız düştü
Zdiyebiri vascenceloss biz de çok uzun zaman ilaç kullandık. Bir tek bu progeny m etki etti. 3 ay’da çıktı 0’dan 45’e
-Cennetkusuannesi- vascenceloss canım burda isim veremiyorum instada bir doktor var benim eşiminde sayı hız morfoloji hepsi düşüktü onın takviyesini kullandık 3 aylık öneriyor 2. Ay bitmeden gebe kaldım. Ama burda ismini yazınca engelliyolar zeynepclskan16 insta adresi mesaj atarsan söyleyim
vascenceloss gizemiaaa yaşımız henüz genç o yüzden biraz daha beklesem mi diyorum mu çok zorlayıcı bir süreç gibi geliyor çünkü
betulmommy vascenceloss selçuk selçukta yaptırdım ben geçen sene şimdi doğumuma bir haft kaldı, kaç yıllık evlisiniz
vascenceloss betulmommy yaa inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız 3 buçuk yıl oldu 14 aydır da deniyoruz
vascenceloss anlrnalbumu yaa eşim de varikosel oldu sayı çok güzel arttı 8 milyondan 55 milyona çıktı ama aynı doğrultuda hız düştü
betulmommy vascenceloss aslında bir senedir olmuyorsa takviyeler kullanabilir eşiniz veya varikosel varmı bakıldımı ona?