Aysun84 Perşembe gece 1 den beri ara ara lekelendim pembe ve kahve rengi silince gelen şimdi kesildi regl günüm 1 gün gecikti kafam allak bullak kızlar ne yapmalıyım sizce yerleşme mi regl gelicek mi diye düşünmekten kafayı yedim @eslem2121
senaaslan Aysun84 benden de reglime 1 hafta kala kahverengi leke gelmişti, regl olacakmışım gibi belirtiler de vardı ama 2 gün kala dayanamadım yaptım çift çizgiydi
gizemiaaa Aysun84 benim ilk gebeliğimde Reglim 3 gün geçince pembe akıntı gelmişti ertesi gün kan vermiştim 304 çıkmıştı.
Aysun84 senaaslan yapsam çıkarım acaba beklesem mi diye düşündüm negatif görmekte istemiyorum aslında
senaaslan Aysun84 o doluluk hissi bende de vardı, bi de kasıklarımda sancı gibi bi his oluyodu, benim de yaptığım 3 testti bende korkuyordum ama dedim artık ne olacaksa olsun
Aysun84 senaaslan şimdi yine leke geldi afedersiniz hani regl olsaydı sökülürdü perşembeden beri diye düşünüyorum
senaaslan Aysun84 benden bi kere gelmişti ama kişiden kişiye değişiyormuş bazılarında bikaç gün gelebiliyomuş ama yine leke gibi, istersen 2 gün daha bekle, benim normalde öyle bi şey olmadığı için görünce ondan umutlanmıştım sende de mi ilk defa oldu
Aysun84 senaaslan reglden önce bazen lekeleniyorlarum ama diğer gün falan sökülüyor genelde bende pcos var o yüzden kestiremiyorum
senaaslan Aysun84 içine nasıl sinecekse istersen bekle bir iki gün, yapacağın zamanda sabahki ilk idrarınla yap testi, buraya da yaz merak ettim şimdi ☺️
Aysun84 senaaslan Çarşamba gününe kadar beklemeyi düşünüyorum varsa zaten çok net bir şekilde çıkar yoksa regl olurum ama inşallah vardır yazarım tabikiii🤍