Yalinn8 Nurrevren +2 -2hafta normal yaziyor kaynaklar ve dr lar da oyle diyor, nie sıkınti dendi acaba, baska bi ölcumle alakali mi ki?
Nurrevren Yalinn8 ya evet öyleymiş ama iyice araştırıp baktılar alanında uzman doktor ile mecbur gorusturduler
Nurrevren Senaagnsdvc bende bugün gittim tekrar doktora . Çok detaylı bilgi vermek zorunda olduklari için söyledi doktorum galiba . Herkese söyleniyormuş hemen hemen ilk başta korktum ama bugün rahatladim
Nidaa34 Nurrevren Canım benim kızıma da gelişmiyor dediler perinotolojiye yönlendirdiler senin gibi sürekli git gel sıkıntısı da cabası saatlerce ağladığımı bilirim biri dedi kafası büyük biri dedi karın bölgesi gelişmiyor neyse suyum azaldı 37 haftada doğum yaptım evet biraz zayıf doğdu 2760 gr ama inan çok çabuk toparladı 10 gün sonra yaşına girecek Maşallah çok sağlıklı dirençli bir bebek o yüzden hiç üzme kendini en güzel zamanlarını zehir etme rabbine bırak bol bol dua et inşallah sağ Salim alırsın kucağına 😘
elif2223 Nurrevren hiç üzülme canm gerilik okadr öenmli değil belki bebeğin küçücük olcaktır. benm kızımda hep iki hafta geriden geldi hatta 37 haftada erken alınmak zorunda kaldı doktorum kilo almadığı için. çok şükür sağlıklı birazck minik sadece. allah hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsn
Nurrevren elif2223 ben kendimde minyon tipliyim sifir bedendim hamile kaldığımda. Ve daha yeni yeni hamileliğim belli olmaya başladı söyledim doktora kalıtsal biseymi degilmi arastiyoruz dediler
Mervenuryakup Nurrevren muz, kaşar, yumurta, süt, ceviz, hergün ye canım birde yedikten sonra 1 saat sola yat bebeğin gelişir inşallah