nurbus1 13 haftama giricem. Bu haftalarda kullanmam gerekli dimi? Göbeğimden yukarıya kocaman cizgi oluşmus durumda ondan strese girdim🤭 bu normal bisey mi?? Birde çatlak icin 3 tane buldum hangisi iyi? Lierac Avokado yağı Bio oil
Pembeseker nurbus1 merhaba doktorum zeytinyağı ve kakao yağı karışımını önerdi ilk zamanlar düzenli kullanmadım karnım büyüdükçe sabah akşam sürdüm çok güzel nemlendiriyor 36. Haftaya kadar çatlağım hiç olmamıştı şuanda yavaş yavaş çatlamaya başladım. Başka da bir şey kullanmadım. Cildim çok kuru olmasına rağmen çok güzel nem veriyor.🌸
ecemk94 nurbus1 36. haftaya girdim herhangi bir çatlağım yok. Unutmazsam sadece bebek yağı kullanıyorum onun dışında yağ veya krem hiçbir şey kullanmadım
salihaturky Genetik meselesi ailenizde varsa sizde de olucak istediniz kremi sürün beş çatlayacaksaniz dört catlarsiniz Dr aynen öyle demişti bana ben gidip özel kremler yaptırdım eczanede güya kesin çözüm dünyanın parasını vermiştim sonuç mayın tarlası gibi catladim lazer tedavisi yaptircam doğumdan sonra
nurbus1 salihaturky badesadis powerpuffgirlss yavuzel Pembeseker ecemk94 alicsyndrome materzioglu AuraMomB badhomian powerpuffgirlss Bacımlarr bio yağını aldım aşırı güzel nemlendirme yapıyor, bunu ve kantaron yağını kullanmayı düsünüyorum. Arada da Hindistan cevizi yagını. İnş faydasını görürürm teşekkür ediyorum hepinizi yeni etkili seyler bulursanız yazın❤️😘
nurbus1 powerpuffgirlss badesadis AuraMomB Kızlar ben bio oil turuncu olanı aldım 4 gündür falan kullanıyorum ama sanırım içerisinde retinol varmış :( yani bebeğe bi sıkıntısı oldumu sizde aşırı tedirgin oldum ürünün sarısınımı alayım?
yavuzel 28.haftamdayım mamaaura lierac ve kakao yağı kullandım karın alt çizgi kısmımda hafif çatlaklar oluşmaya başladı en çok oralardan çatlıyormuş göbeğin alt kısmına masajla birlikte krem sürmeyi unutmayın
alicsyndrome nurbus1 o çizgi oluyomuş canım hamilelikte ama çatlak genetikmiş. valla ben bi çatlak kremi aldım ama hiç düzenli sürmüyorum annemin hiç çatlağı olmamış ona güveniyorum biraz 😂gerçi benim vücut çatlamaya müsait ama görücez zaman geçtikçe😂 Bio oilin sarısını öneriyorlar bu arada aklında bulunsun
materzioglu nurbus1 daha çok genetik ne yaparsan yap ama kantoron yağı bem tavsiye edebilirim. Diğer bitkisel yağlar kıllanma yapabiliyor çünkü. Benim ilk doğumda hiç çatlağım olmamıştı. Ama ikincide yalancı kasılmalardan sebep karnım çok gerildi durdu sürekli bunda ufak tefek çatlaklar oldu. İkisinde de ilk haftalardan itibaren kantaron kullandım.
AuraMomB Bioil ve lieric kullandım yine çatladım. Şu an sadece zeytinyağı kullanıyorum şu an oluşanlar da gitti
salihaturky nurbus1 sadece anne baz alınmamalı annemde vardı benim ben anneme benzesin ama kız kardeşim de yok mesela ..teyzem de yok anneannemde çok az var genetik diyince en az yedi kuşak gidilmeli diyelim
powerpuffgirlss nurbus1 ben 12. Haftadan sonra kullanmaya basladim ama kullanirsan tavsiyem gogus ve bacaklarina da sürmen ben oralara sürmedim catladi gobegime surdum catlamadi bide ben once lierac surdum az bisi bekledim sonra bio oil surdum gece yatmadan bi kere kullandim